CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Consulta pública prèvia a la modificació de l’ordenança reguladora del mercat setmanal

Consulta pública prèvia a la modificació de l’ordenança reguladora del mercat setmanal

06/02/2024

Del 7 al 17 de febrer, romandrà obert el termini de consulta perquè el veïnat pugui opinar sobre la modificació de l’ordenança que regula el mercat setmanal de Montornès. S'hi pot participar presentant una instància a l'Ajuntament o a través de la plataforma Participa311.

L'Ajuntament ha engegat el procés per modificar l’ordenança municipal que regula el funcionament dels mercats setmanals de Montornès.

Entre les modificacions que es proposa introduir hi ha la possibilitat de fer la transmissió de la parada en cas de cessament voluntari de la venda per jubilació o altres motius amb una antiguitat de 5 anys, d’acord amb la normativa autonòmica actual, i no de 15 com fins ara. També es vol incorporar la possibilitat d’extingir l’autorització de venda quan no s’estiguin pagant les taxes d’ocupació de la via pública o de la neteja viària.

La ciutadania i les organitzacions que ho considerin adient poden remetre les seves opinions mitjançant la següent instància o a través de la plataforma Participa 311 del 7 al 17 de febrer de 2024.

Arxivat a: Ajuntament, Via pública
Mercat setmanal de Montornès Centre (imatge d'arxiu)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona