CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Publicat el nou catàleg d'activitats extraescolars

Publicat el nou catàleg d'activitats extraescolars

17/10/2023

El Catàleg d’Activitats Extraescolars inclou 31 propostes més que l'anterior, publicat el curs 2021-22. Les famílies el poden consultar en línia al web municipal.

L’Ajuntament ha publicat l'actualització del Catàleg d’Activitats Extraescolars que s'ofereixen a tots els centres del municipi. El primer catàleg va sorgir el curs 2021-22 per aglutinar tota l’oferta d’extraescolars disponible, tant dels centres públics i privats com de les entitats sense ànim de lucre. És per això que en la seva elaboració han participat les AMPA, entitats esportives, entitats culturals, equipaments municipals, acadèmies, etc.

El catàleg actualitzat incorpora un total de 168 propostes (31 més que l'anterior) organitzades en set àmbits: esports, activitats familiars, ciència i tecnologia, idiomes, reforç educatiu, arts, i lleure i participació.

Totes les propostes són obertes a qualsevol nen o nena del poble, independentment de la seva escola.

Per facilitar l’accés dels infants i joves en les extraescolars, cada any l’Ajuntament convoca una línia d’ajuts per a les famílies amb nens i nenes de P3 a 6è de primària empadronats/des a Montornès. Aquest curs el Consistori hi ha destinat 25.000 euros, 3.000 més que l’any passat. L’objectiu és promoure la participació de les famílies amb manca de recursos econòmics i que es beneficiïn del seu valor educatiu, social i comunitari.

A l’enllaç adjunt podeu consultar el Catàleg d’Activitats Extraescolars en línia, així com el díptic amb l’oferta d’activitats extraescolars de les AMPA dels centres de primària.

Arxivat a: Educació, Infància
Imatge del Catàleg d'Activitats Extraescolars.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona