CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Dol, rebuig i condemna pel feminicidi d'una dona a Palamós

Dol, rebuig i condemna pel feminicidi d'una dona a Palamós

12/09/2023

Per cinquena vegada en poc més de dos mesos, s’’ha fet a Montornès una concentració al davant de l’Ajuntament per condemnar un acte de violència masclista. Ha estat pel feminicidi perpetrat en els darrers dies a una veïna de Palamós.

A les dotze del migdia s’ha dut a terme una nova concentració al davant de l’Ajuntament per expressar la condemna per un feminicidi. Aquesta vegada ha estat una veïna de Palamós que va morir el 3 de setembre presumptament a mans de la seva parella, de 76 anys i malalta d’Alzheimer. És l’onzè feminicidi perpetrat a Catalunya aquest any i el cinquè en poc més de dos mesos. Segons dades de la delegació del govern espanyol, aquest any ja hi ha hagut 76 assassinats de dones arreu de l’estat.

La concentració ha comptat amb representants municipals, ciutadania i personal de l’Ajuntament. L’agent d’Igualtat, Jose Gómez, ha llegit un manifest i s’ha fet un minut de silenci que ha finalitzat amb un aplaudiment. L’acte s’ha tancat amb unes paraules de la regidora de Feminisme i Diversitats, Natàlia Segura, que novament, ha volgut fer visible el compromís de l'Ajuntament de Montornès en la lluita contra les violències masclistes.

On es pot demanar ajuda. Per demanar ajuda en cas de violència masclista hi ha el telèfon 900 900 120, específic d'atenció i informació. Funciona les 24 hores cada dia de l'any, atén consultes i urgències, és gratuït, no queda registrat al mòbil i és confidencial. En cas d'emergència davant d'una agressió, també es pot trucar al 112

Arxivat a: Igualtat
Concentració al davant de l'Ajuntament
Minut de silenci pel feminicidi de Palamós
Parlament de la regidora de Feminisme i Diversitats, Natàlia Segura
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona