CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > “Arrels: Empremtes i llegat”. Reivindicant el lideratge de les dones des de Montornès

“Arrels: Empremtes i llegat”. Reivindicant el lideratge de les dones des de Montornès

13/03/2023

Inclosa en els actes del Dia Internacional de les Dones, la jornada d’aquest 19 de març serà la primera activitat dels pressupostos participatius +30 Kosmos de 2023. La plaça de Joan Miró acollirà una taula rodona i un concert amb la cantautora María Ruiz.

Com han estat les dones històricament a Montornès? La resposta sorgirà a la jornada Arrels: Empremtes i llegat, el diumenge, 19 de març, a la plaça de Joan Miró. Es tracta d’una proposta votada als pressupostos participatius +30 Kosmos del Departament de Participació Ciutadana i que forma part dels actes del Dia Internacional de les Dones.

L’acte començarà a les 10.30 h amb la presentació del projecte, que anirà seguida, a les 11 h, d’una taula rodona sobre lideratge i participació femenina. La conversa comptarà amb les intervencions de la mestra jubilada Montse Garcia, la llevadora jubilada Encarna Gascón i l’educadora social Helena Ollé. L'espai estarà moderat per la tècnica municipal de Cultura i Festes Anna Poderoso.

Amb la tertúlia es vol aprofundir en el paper de la dona montornesenca i el seu llegat, desenterrar la invisibilitat i el seu oblit, i reflexionar sobre el lideratge femení d’abans i fins a l’actualitat a partir dels testimonis de dones que s’han convertit en referents de la seva comunitat.

La cantautora María Ruiz posarà el punt i final a la jornada amb un concert a les 12.30 h. L’artista ha editat dos treballs (Metamorfosis, de 2017, i El Vuelo, de 2020) i oferirà una actuació íntima per amenitzar la part final de l’activitat.

Durant l’acte hi haurà servei de barra a càrrec de l’Esplai Panda.

Podeu consultar totes les activitats del programa del Dia Internacional de les Dones al document adjunt.

Arxivat a: Igualtat, +30 Kosmos
Cartell de l'activitat.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona