CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Servei d'Ajuda a Domicili (SAD) de l’Ajuntament, ara amb gestió pública

El Servei d'Ajuda a Domicili (SAD) de l’Ajuntament, ara amb gestió pública

10/02/2023

El nou model d’atenció domiciliària de gestió pública que s’ha posat en marxa aquest mes de febrer posa el focus en l’atenció a la persona i a l'entorn del seu domicili. Tot plegat amb l’objectiu d’afavorir un envelliment actiu i saludable i una vida independent i autònoma.

Una representació de la cinquantena de persones que reben atenció domiciliària a Montornès han assistit aquesta setmana a la presentació del nou model de gestió del SAD. La trobada també ha comptat amb la presència de l’alcalde, José A. Montero; la regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Natalia Segura; professionals dels Serveis Socials, de Salut, del Consorci de Salut i Social de Catalunya, i membres de l’associació local Volumont, que dona suport puntual a l’atenció domiciliària.

Donant resposta a les necessitats de les persones des de la proximitat

Des d’aquest mes de febrer, la gestió del servei és de caire públic i es canalitza a través del Consorci de Salut i Social de Catalunya.

El model d’atenció dona resposta a les necessitats reals de les persones usuàries des de la proximitat. Per això es treballa amb les persones de forma individual, però també amb l’entorn familiar, social i comunitari. Es tracta de promoure un envelliment actiu i saludable, afavorir una vida independent i autònoma i retardar al màxim la necessitat de l’ingrés en una institució.

L’equip professional que s’ocupa del servei està integrat per perfils de coordinació, treballadores socials i familiars, així com una auxiliar de la llar. 

Atenció Integral Social i Sanitària 

L’objectiu de poder arribar a prestar una atenció integral social i sanitària presideix bona part de les actuacions que es duen a terme des dels Serveis Socials Municipals. És en aquest context que, durant els darrers anys, també s’han desenvolupat projectes com la Teleassistència, els arranjaments per millorar l’accessibilitat o la incorporació d’ajudes tècniques a les llars.

Arxivat a: Serveis Socials
Un moment de l'acte, amb la intervenció de la regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Natàlia Segura.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona