CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Autonomia a la llar, qualitat de vida per a la gent gran

Autonomia a la llar, qualitat de vida per a la gent gran

24/05/2017

L’Ajuntament va enllestir l’any 2016 obres de millora de l’accessibilitat a set habitatges. Aquest any 2017 s’ha previst dur-ne a terme a deu vivendes més. Es tracta de domicilis on viuen persones grans, amb problemes de dependència o de mobilitat. Enguany el projecte es farà extensiu a famílies en situació de precarietat.

Millorar la qualitat de vida i preservar l’autonomia a casa de persones grans o amb problemes de mobilitat és l’objectiu principal del programa d’arranjaments a la llar que desenvolupa l’Ajuntament gràcies al suport econòmic de la Diputació. En el darrer any se n’han fet a set habitatges i durant aquest 2017 se’n duran a terme a deu més.

Les obres realitzades han tingut un cost de 7.892,58 euros, el 80% dels quals han anat a càrrec de la Diputació. En la majoria de casos s’han fet adaptacions als banys, substituint les banyeres per plats plans i afegint agafadors i altres elements d’ajuda.

El departament de Serveis Socials gestiona l’accés al programa, mentre que l’Àrea del Territori dona suport a l’execució dels treballs. És la quarta convocatòria d’aquests tipus d’ajuts que la Diputació atorga als ajuntaments. Fruit de les tres anteriors es van poder condicionar 23 habitatges del poble (8 al 2010; 9 al 2013 i 6 al 2015).

Arxivat a: Gent Gran, Serveis Socials
L'abans i el després dels arranjaments
L'abans i el després dels arranjaments
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona