CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Darrers dies per sol·licitar actuacions gratuïtes per possibles afectacions en la TDT pels nodes 4G i 5G

Darrers dies per sol·licitar actuacions gratuïtes per possibles afectacions en la TDT pels nodes 4G i 5G

20/01/2023

Fins al 31 de gener, les persones que hagin detectat incidències en la recepció de la TDT per la prestació dels serveis mòbils en les bandes de 700 i 800 MHz poden demanar actuacions tècniques gratuïtes de l’entitat Llega700 per resoldre possibles afectacions.

Amb l’arribada dels serveis mòbils de darrera generació 4G i 5G a les bandes de 700 i 800 MHz, l’entitat Llega 700 es dedica a solucionar incidències derivades de la implantació de les noves tecnologies i garantir-ne el bon funcionament.

Per això, la plataforma ofereix serveis gratuïts que inclouen un procediment correctiu després de l’encesa de les estacions. Les persones que detectin incidències poden contactar amb Llega 700 fins al 31 de gener al telèfon d’atenció gratuït 900 833 999 i el web www.llega700.es

Les noves tecnologies permeten a les persones usuàries utilitzar les dades mòbils d’alta velocitat, milloren la cobertura a l’interior d’edificis i n’amplien l’extensió geogràfica.

L’actuació està emmarcada en el contingut establert al Reial Decret 579/2019, d’11 d’octubre, a partir del qual es va procedir a l’alliberament de les freqüències entre 694 i 790 MHz, fins ara emprades en la recepció de la Televisió Digital Terrestre (TDT). Així, es van assignar les noves freqüències als operadors de telefonia mòbil per prestar els serveis de darrera generació.

Arxivat a: Ciutadania
Serveis de l'entitat Llega700.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona