CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Contractats tres joves com a monitors dinamitzadors poliesportius

Contractats tres joves com a monitors dinamitzadors poliesportius

23/11/2022

En els darrers dies, tres dels joves que van participar en la formació inclosa en el projecte de foment de l’ocupació juvenil Dimensió Sociolaboral han començat a treballar com a monitors dinamitzadors poliesportius. La durada dels contractes, en modalitat de Plans d’Ocupació Local, és de 6 mesos.

Després d’haver completat el curs de monitor/a dinamitzador/a poliesportiu/va inclòs en el projecte de foment de l’ocupació juvenil Dimensió Sociolaboral, tres dels joves que hi van participar han començat a treballar en els darrers dies.

El Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) de l'Ajuntament ha contractat els joves en la modalitat de Pla d’Ocupació Local de 6 mesos i al 50 % de la jornada.

L’objectiu de les contractacions és donar la possibilitat als participants de potenciar el desenvolupament i l’adquisició de competències derivades de la pràctica professional, així com facilitar la seva incorporació al mercat laboral.

Entre les funcions que desenvoluparan els tres joves hi ha la dinamització del Cruyff Court que hi ha al nou parc socioesportiu de Montornès Nord.

El projecte Dimensió Sociolaboral està emmarcat en el Pla de Resiliència Local de la Diputació de Barcelona. El curs de monitor/a dinamitzador/a poliesportiu/va va comptar amb un total de 14 participants que van seguir una formació teòrica i pràctica de 100 hores entre el maig i el juny que va incloure pràctiques al Casal de Vacances i a altres entitats esportives. Els i les joves tenien entre 16 i 29 anys i estaven inscrits a la borsa de treball com a demandants d’ocupació, amb la titulació de l’ESO o l’equivalent.

Arxivat a: Ajuntament, Esports, Joventut, Ocupació
Els tres joves contractats com a monitors dinamitzadors poliesportius.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona