CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Impuls a la inserció laboral del jovent en l’àmbit de la dinamització esportiva

Impuls a la inserció laboral del jovent en l’àmbit de la dinamització esportiva

23/06/2022

Un total de 14 nois i noies han completat el curs de monitor/a dinamitzador/a poliesportiu/va organitzat dins del projecte de foment de l’ocupació Dimensió Sociolaboral. Alguns dels joves faran les pràctiques al Casal de Vacances de Montornès i la resta les realitzaran al campus Olímpia que l’entitat Superacció coordina a Barcelona.

El projecte de foment de l’ocupació Dimensió Sociolaboral continua en moviment amb l’acabament del curs de monitor/a dinamitzador/a poliesportiu/va que un total de 14 joves han completat en els darrers dies. La iniciativa està emmarcada en el Pla de Resiliència Local de la Diputació de Barcelona.

El lliurament de diplomes de la formació ha tingut lloc aquest migdia a la sala d’actes de l’Ajuntament i ha comptat amb la presència de l’alcalde, José A. Montero; el regidor de l’Àrea d’Acció Social, Jordi Delgado; el responsable de la formació del Consell Esportiu del Vallès Oriental, Manel Mañas; i les tècniques municipals que dinamitzen el projecte.

Des del 30 de maig, els i les participants han seguit un curs teòric i pràctic de 100 hores a les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal Les Vernedes. Un cop acabada la formació, dilluns, 8 dels joves iniciaran les 150 hores de pràctiques al Casal de Vacances de Montornès i els 6 restants les faran al campus Olímpia que l’entitat Superacció realitza a Barcelona. A més, el 19 de juny, el jovent va dinamitzar una jornada esportiva oberta a l’alumnat de primària al CEM Les Vernedes.

Abans d’accedir a la formació gratuïta, els i les joves havien de complir requisits com tenir entre 16 i 29 anys, estar inscrits/es a la borsa de treball municipal, estar en procés de recerca de feina i tenir la titulació de l’ESO o l’equivalent.

A més de donar-los la possibilitat d’inscriure’s al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC), les persones participants podran participar en un procés de selecció d’un Pla d’Ocupació de tres monitors/es dinamitzadors/es poliesportius/ves. Les persones seleccionades dinamitzaran l’espai esportiu Cruyff Court ubicat a l’antic camp de futbol de Montornès Nord que entrarà en funcionament en els propers mesos. Tindran un contracte de sis mesos, a mitja jornada i en horari de tardes.

Arxivat a: Joventut, Ocupació
Foto de família amb els participants en el curs de monitor/a dinamitzador/a poliesportiu/va.
Un moment de l'acte d'entrega dels diplomes.
Un moment de l'acte d'entrega dels diplomes.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona