CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’alumnat de l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental farà galetes a favor del Gran Recapte d’Aliments

L’alumnat de l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental farà galetes a favor del Gran Recapte d’Aliments

16/11/2022

Un any més, els i les estudiants elaboraran i vendran galetes amb objectius solidaris. Enguany es destinaran els beneficis a la campanya Gran Recapte del Banc dels Aliments. Els paquets de galetes tenen un preu de 3 euros i romandran a la venda entre el 22 de novembre i el 16 de desembre a la cafeteria de l’Institut Marta Mata i al restaurant pedagògic de la Masia El Molí.

Cada any, al voltant de les festes de Nadal, l’alumnat de l’EHVO de l’Institut Marta Mata elabora galetes amb fins solidaris. En aquesta ocasió, el centre col·laborarà amb el projecte Gran Recapte del Banc dels Aliments.

El Banc dels Aliments és una fundació sense ànim de lucre que treballa contra el malbaratament i la pobresa alimentària, fent arribar aliments a persones en situació de vulnerabilitat. Els dies 25 i 26 de novembre l’entitat realitzarà una nova edició del Gran Recapte, a través del qual persones voluntàries recolliran aliments bàsics als supermercats adherits a la campanya.

Per donar suport a la iniciativa, l’alumnat dels cicles formatius prepararà i vendrà galetes solidàries en paquets que tenen un cost de 3 euros cadascun. El centre destinarà els beneficis al Banc dels Aliments.

Qui vulgui podrà comprar les galetes entre el 22 de novembre i el 16 de desembre al restaurant pedagògic de la Masia El Molí i a la cafeteria de l’Institut Marta Mata.

Solidaritat en forma de galetes

El desembre de l’any passat, els i les estudiants de l’EHVO van aconseguir un total de 481,80 euros amb la venda de galetes. En aquest cas, van destinar els beneficis a l’ONG World Central Kitchen, una fundació que es dedica a cobrir les necessitats bàsiques d’aquelles persones que han patit un desastre natural.

Arxivat a: Educació
L'alumnat de l'Escola d'Hoteleria del Vallès Oriental, en acció. (imatge d'arxiu)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona