CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Posada a punt dels centres educatius i millores de l’accessibilitat a les escoles Sant Sadurní i Marinada

Posada a punt dels centres educatius i millores de l’accessibilitat a les escoles Sant Sadurní i Marinada

27/07/2022

Aquests dies es duen a terme els treballs per construir la infraestructura dels ascensors que entraran en funcionament a les escoles Sant Sadurní i Marinada després de les vacances de Nadal. La brigada municipal d’obres també realitza actuacions de manteniment i reparacions als centres educatius del poble.

Des del juliol, a les escoles Sant Sadurní i Marinada, s’estan efectuant les obres d'instal·lació d'ascensors. Es tracta d’una actuació treballada i acordada amb les direccions d’ambdós centres.

En el cas de Sant Sadurní, s’enderrocarà l’actual escala de l’edifici de primària i se n’executarà una de nova al costat per deixar espai a l’ascensor. Amb tot, s’aprofitarà per renovar el vestíbul de l’entrada, on s’habilitarà una zona per a la consergeria, i els vestíbuls de cada planta. El pressupost dels treballs és de 245.000 euros amb IVA.

Pel que fa a Marinada, es preveu la construcció de dos ascensors: un a l’edifici de primària i un altre al d’infantil. El primer s'ubicarà a l’antiga Biblioteca i estarà adossat a la façana. El segon romandrà a l’accés de l’edifici d’infantil, on s’aprofitarà per instal·lar una nova rampa amb pendent adequada i nous graons per millorar l’accesibilitat de l’escala. Els pressupost dels treballs és de 187.147,75 euros amb IVA.

En tots dos casos, les obres van a càrrec de l’empresa B28 Construccions i es perllongaran fins als darrers dies d’agost. La col·locació dels ascensors serà durant les vacances escolars de Nadal, ja amb les mides definitives i els dispositius fabricats.

Posada a punt dels centres educatius abans de l’inici del curs

A banda dels treballs per a la instal·lació d’ascensors a les escoles Sant Sadurní i Marinada, la brigada municipal d’obres aprofita les vacances d’estiu per realitzar actuacions de manteniment i petites reparacions als centres educatius del poble. És el cas de les escoles Marinada, Can Parera i Sant Sadurní, i també a la Llar d’Infants Pública El Lledoner i a la Masia El Molí (on s’imparteixen les classes de l’Escola d’Hoteleria i el PTT).

A més, s’ha previst pintar les línies de la pista esportiva exterior de l'Escola Can Parera i sales interiors de la Masia El Molí.

El cost aproximat dels materials i la maquinària és d’uns 15.000 euros amb IVA. Es prioritzarà l’execució de les actuacions en funció de les afectacions de les obres en l’obertura dels equipaments.

Arxivat a: Educació
Treballs al vestíbul de l'Escola Sant Sadurní per possibilitar la instal·lació d'un ascensor.
Treballs al vestíbul de l'Escola Sant Sadurní per possibilitar la instal·lació d'un ascensor.
Una de les plantes superiors de l'Escola Sant Sadurní on arribarà l'ascensor.
Construcció d'una rampa a l'exterior de l'edifici d'infantil de l'Escola Marinada i de l'espai on s'ubicarà l'ascensor.
L'ascensor de l'edifici de primària de l'Escola Marinada serà a la sala de l'antiga biblioteca.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona