CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Més millores al CEM Les Vernedes

Més millores al CEM Les Vernedes

28/07/2022

Durant la parada tècnica de les dues primeres setmanes d’agost, es duran a terme treballs de substitució i reparació de materials a diversos punts del Complex Esportiu Municipal Les Vernedes, així com la modificació de la zona de recepció. També es realitzaran obres de manteniment al pavelló i millores en el sistema de megafonia.

Com cada estiu, l’Ajuntament realitza una parada tècnica al Complex Esportiu Les Vernedes per executar aquelles actuacions de manteniment necessàries per al correcte funcionament de l’equipament.

Enguany el tancament serà de l’1 al 15 d’agost. Les actuacions no afectaran al funcionament de les piscines d’estiu, que romandran obertes fins al 28 d’agost.

Durant aquest temps d'aturada, es faran treballs com la reparació de la cornisa i la vorada de les piscines interiors, repassos de pintura interior, canvis d’aixetes, i la reparació de la vorada de revestiments i paviments a la zona de dutxes, entre d’altres. També es modificarà la zona de recepció i arxiu del complex, que comptarà amb un espai per atendre persones amb mobilitat reduïda.

A més, al pavelló d’esports tindran lloc altres feines. Es repararà i pintarà el túnel de vestidors, es pintaran els paraments de fusta del perímetre de la pista i es millorarà el sistema de megafonia. També es canviaran les portes d’accés al pavelló.

Les actuacions tenen un cost aproximat de 98.000 euros amb IVA.

Arxivat a: Esports
Exterior del CEM Les Vernedes.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona