CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Solidaritat i ritme als concerts solidaris del Centre Juvenil Sputnik

Solidaritat i ritme als concerts solidaris del Centre Juvenil Sputnik

27/05/2021

El grup Ketekalles donarà el tret de sortida al cicle de concerts solidaris el 6 de juny al pati de l’Sputnik. Una xerrada sobre la guerra a Colòmbia amb la periodista Berta Camprubí i un espectacle amb el Ball de Diables i Drac de Montornès arrodoniran una jornada que servirà per inaugurar l’equipament.

Dins de la vessant solidària dels pressupostos participatius Kosmos 2021 hi ha propostes com un cicle de concerts a favor d’entitats que treballen pels drets humans i la salut de les persones.

El tret de sortida de la programació serà el 6 de juny amb l’actuació del grup Ketekalles al pati del Centre Juvenil Sputnik.

La jornada començarà a les 18 h amb la xerrada En guerra, Colòmbia continua en guerra, a càrrec de la periodista i activista Berta Camprubí, actualment col·laboradora als mitjans de comunicació El Salto, La Directa i Público. La trobada també comptarà amb les intervencions de l’activista colombià Fabian Torres, del col·lectiu Maloka. S’obrirà una caixa de solidaritat destinada al Consejo Regional Indígena del Cauca (CRIC). 

Seguidament, a les 20.30 h, les Ketekalles sortiran a l’escenari per presentar el seu àlbum Remendar el caos, publicat el febrer de l’any passat. La colla Ball de Diables i Drac de Montornès tancarà la festa amb un espectacle pirotècnic que funcionarà a mode d’inauguració de l’equipament.

Per assistir a la xerrada amb Berta Camprubí cal inscriure’s al formulari adjunt. Les entrades per al concert i l’espectacle pirotècnic, al web entrades.montornes.cat, estan exhaurides. Les inscripcions són gratuïtes.

Més música solidària a l’estiu

Ketekalles obrirà un cicle de concerts que continuarà al llarg de l’estiu.

Les següents trobades musicals seran amb els grups La Fera (20 de juny, a favor de Proactiva Open Arms), Social Disfunktion (4 de juliol, a favor del Sàhara) i ZESC i Jazzwomen (18 de juliol, a favor de Globus pels Valents).

 

Arxivat a: Joventut
Ketekalles (Foto:KeteKalles)
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona