CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Concert solidari amb Ketekalles

Concert solidari amb Ketekalles

Dia i hora: diumenge 06/06/2021 a les 20:30

El grup Ketekalles donarà el tret de sortida al cicle de concerts solidaris dels pressupostos Kosmos 2021. Una xerrada sobre la guerra a Colòmbia i un espectacle amb el Ball de Diables i Drac de Montornès completaran la tarda.

El cicle de concerts solidaris inclòs als pressupostos participatius Kosmos 2021 ja és aquí. 

El tret de sortida de la programació serà el 6 de juny amb l’actuació del grup Ketekalles al pati del Centre Juvenil Sputnik.

La jornada començarà a les 18 h amb la xerrada En guerra, Colòmbia continua en guerra, a càrrec de la periodista i activista Berta Camprubí, actualment col·laboradora als mitjans de comunicació El Salto, La Directa i Público. La trobada també comptarà amb les intervencions de l’activista colombià Fabian Torres, del col·lectiu Maloka. S’obrirà una caixa de solidaritat destinada al Consejo Regional Indígena del Cauca (CRIC).

Seguidament, a les 20.30 h, les Ketekalles sortiran a l’escenari per presentar el seu àlbum Remendar el caos, publicat el febrer de l’any passat. La colla Ball de Diables i Drac de Montornès tancarà la festa amb un espectacle pirotècnic que funcionarà a mode d’inauguració de l’equipament.

Per assistir a la xerrada amb Berta Camprubí cal inscriure’s al formulari adjunt. Les entrades per al concert i l’espectacle pirotècnic, al web entrades.montornes.cat, estan exhaurides. Les inscripcions són gratuïtes.

 

Arxivat a: Juvenil
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona