CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > S’obren les convocatòries 2024 de subvencions per a projectes d’igualtat de gènere i de diversitat funcional

S’obren les convocatòries 2024 de subvencions per a projectes d’igualtat de gènere i de diversitat funcional

09/05/2024

Es poden presentar les sol·licituds fins al 28 de maig. L’Ajuntament destinarà un total de 10.000 euros als ajuts.

Per setè any consecutiu, l’Ajuntament ha obert dues convocatòries de subvencions per a projectes d’igualtat de gènere i de diversitat funcional, promoguts en l’àmbit local.

Enguany es destinaran 4.000 euros a les subvencions d’igualtat de gènere i 6.000 euros a les de diversitat funcional.

Promoció de la igualtat en l’àmbit esportiu

Les subvencions per a projectes d’igualtat pretenen contribuir a facilitar l'accés de la dona a la pràctica física i esportiva. També volen ajudar a trencar els estereotips de gènere en aquest àmbit i que evitin l’abandonament de la pràctica esportiva de les noies quan arriben a l’edat adulta.

És per això que s’hi inclouen programes d'activitats continuades que promoguin l'activitat física regular, amb una freqüència mínima d'una vegada a la setmana i d'un mínim de 6 mesos de durada o 3 mesos per programes esportius estacionals (estiu i hivern). També hi tenen cabuda esdeveniments esportius orientats a la promoció de la pràctica esportiva femenina sigui o no federada, així com accions o actuacions de caire puntual que tinguin per objecte la promoció de la pràctica esportiva femenina en totes les franges d’edat. 

La inclusió de les persones amb diversitat funcional, objectiu de les entitats sol·licitants

Les subvencions de diversitat funcional s’adrecen de forma específica a aquelles entitats del poble sense ànim de lucre que tinguin la inclusió relacionada amb la diversitat funcional com a un dels seus objectius i raons de ser. És per això que aquesta condició ha de constar en els seus estatuts de funcionament.

Entre les actuacions subvencionables hi ha el desenvolupament de projectes de lleure que promoguin la inclusió, projectes que fomentin la incorporació de persones amb diversitat funcional en les activitats socials i culturals del municipi, projectes per al foment de l'esport adaptat o projectes de suport i acompanyament a les persones afectades i el seu entorn familiar. 

Les sol·licituds per a les dues convocatòries es poden presentar del 9 al 28 de maig. (Trobareu tota la informació en els enllaços adjunts.) El Departament d'Igualtat ofereix suport per a la presentació de les sol·licituds a les entitats que ho necessitin a través del correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i el telèfon 660 277 470.

Arxivat a: Igualtat
Imatge: Freepik.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona