CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Descobrint l’obra de l’escriptor Josep Vallverdú al Casal de Cultura amb l’exposició “Vallverdú, horitzó”

Descobrint l’obra de l’escriptor Josep Vallverdú al Casal de Cultura amb l’exposició “Vallverdú, horitzó”

10/11/2023

Emmarcada en la celebració de l’Any Vallverdú, la mostra repassa la trajectòria de l’autor, que és un dels referents en la literatura catalana gràcies a obres com el llibre infantil “Rovelló”. A Montornès el públic podrà veure l’exposició al Casal de Cultura entre el 16 i el 30 de novembre. A més, el 22 del mateix mes l’espai acollirà una xerrada sobre l’escriptor.

Montornès se suma al 100è aniversari de l’escriptor Josep Vallverdú portant l’exposició Vallverdú, horitzó al Casal de Cultura.

Ideada per la comissària de l'Any Vallverdú, Carme Vidalhuguet, la mostra repassa la trajectòria de l'escriptor Josep Vallverdú ara que ha complert els 100 anys de vida. L'artista és un dels referents en la literatura catalana i és responsable d'obres com el llibre infantil Rovelló. A partir de sis plafons explicatius s'aborden aspectes com la narrativa, la traducció i la poesia de Vallverdú.

L'exposició romandrà a la Sala Riu Mogent del Casal de Cultura entre el 16 i el 30 de novembre, en l'horari habitual de l'equipament (dilluns de 9 a 14 h i de 15 a 20 h; i de dimarts a divendres de 15 a 20 h).

Aprofundint en la figura de Josep Vallverdú

A més, coincidint amb la mostra Vallverdú, horitzó, el 22 de novembre a les 18 h l'espai acollirà una xerrada sobre l'autor Josep Vallverdú que comptarà amb la participació de l'alumnat dels cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Tant l’exposició com la xerrada estan incloses en la programació d’activitats de les Festes de Tardor.

Arxivat a: Cultura i festes
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona