CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Xerrada sobre l'escriptor Josep Vallverdú

Xerrada sobre l'escriptor Josep Vallverdú

Dia i hora: dimecres 22/11/2023 a les 18:00

Lloc: Sala Riu Mogent del Casal de Cultura (av. del Riu Mogent, 2)

Al voltant de l'exposició "Vallverdú, horitzó" es durà a terme una xerrada sobre l'autor amb la participació de l'alumnat dels cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística.

L'Oficina de Català i el Departament de Cultura de l'Ajuntament organitzen una xerrada per celebrar l'Any Vallverdú, dedicat al centenari del naixement de l'escriptor Josep Vallverdú.

Aprofitant l'exposició Vallverdú, horitzó instal·lada al Casal de Cultura, el 22 de novembre a les 18 h el mateix espai acollirà una xerrada sobre l'autor que comptarà amb la participació d'alumnes dels cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística. L'activitat comptarà amb el guiatge de les tècniques de les oficines de català de Montornès i Montmeló.

Ideada per la comissària de l'Any Vallverdú, Carme Vidalhuguet, la mostra Vallverdú, horitzó repassa la trajectòria de l'escriptor Josep Vallverdú ara que ha complert els 100 anys de vida. L'artista és un dels referents en la literatura catalana i és responsable d'obres com el llibre infantil Rovelló. A partir de sis plafons explicatius s'aborden aspectes com la narrativa, la traducció i la poesia de Vallverdú.

L'exposició romandrà a la Sala Riu Mogent del Casal de Cultura entre el 16 i el 30 de novembre, en l'horari habitual de l'equipament (dilluns de 9 a 14 h i de 15 a 20 h; i de dimarts a divendres de 15 a 20 h).

Arxivat a: Cultural, Divulgativa, Sociocultural
Logotip de l'Any Vallverdú.
Logotip de l'Any Vallverdú.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona