CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > S'inicia el projecte +30 Kosmos per al 2024

S'inicia el projecte +30 Kosmos per al 2024

26/09/2023

Entre el 27 de setembre i el 28 d’octubre romandrà obert el termini de presentació de propostes per a la 2a edició dels pressupostos participatius +30 Kosmos, adreçats a persones majors de 30 anys. Es poden portar les butlletes a les oficines d’atenció ciutadana o bé emplenar el formulari disponible a montornes.cat/mes30kosmos. L’Ajuntament hi destinarà un total de 20.000 euros.

Després de la primera experiència amb els pressupostos +30 Kosmos aquest any, el Departament de Participació Ciutadana dona continuïtat al projecte amb una segona edició que permetrà materialitzar iniciatives veïnals al llarg de 2024.

El +30 Kosmos està adreçat a persones majors de 30 anys que formin grups de tres persones i tinguin propostes de caire esportiu, cultural, artístic, social o de lleure que siguin d’interès per al veïnat i respectuoses amb el medi ambient.

L’Ajuntament destinarà un total de 20.000 euros a la segona edició del +30 Kosmos.

Per participar-hi caldrà emplenar les butlletes que arribaran a les bústies del veïnat i dipositar-les a les urnes que hi haurà a les oficines d’atenció ciutadana fins al 28 d’octubre. També es pot fer en línia, omplint el formulari del web montornes.cat/mes30kosmos.

Les persones que hagin presentat les propostes que arribin a la fase de votació hauran de defensar-les a l’assemblea que tindrà lloc el dissabte 11 de novembre, de 19 a 21 h, al Teatre Margarida Xirgu.

Un 2023 participatiu amb el +30 Kosmos

La primera edició dels pressupostos participatius +30 Kosmos ha suposat la celebració de set activitats al llarg de 2023, organitzades per les mateixes persones que les van proposar amb el suport del Departament de Participació Ciutadana.

Es tracta de la jornada Arrels: empremtes i llegat, inclosa en el Dia Internacional de les Dones; el projecte Parkinson al desnudo, amb una exposició fotogràfica i espectacles relacionats amb la malaltia; i la jornada Diversitat festiva, amb activitats lúdiques per afavorir la participació d’infants i joves amb diversitat funcional. Durant l’estiu s’han materialitzat propostes com el concurs de talents Mont-Talent, que va posar el punt i final a les festes de Sant Joan; la Nit de monòlegs, amb la plaça de Pau Picasso plena per gaudir de l’humor de David Navarro i Toni Cruz; i la iniciativa Som Estrellats, que va engalanar una part del carrer de l’Estrella aprofitant la Festa Major. Les activitats del +30 Kosmos d’enguany finalitzaran l’1 d’octubre amb l’Enduro Urbà, una competició d’enduro en bicicleta que recaptarà fons per a l’associació local Globus pels Valents.

Arxivat a: +30 Kosmos, Ciutadania
.
Jornada "Arrels" a la plaça de Joan Miró, amb una taula rodona i un concert amb la cantautora María Ruiz.
Exposició realitzada en el marc del projecte "Parkinson al desnudo".
Jornada "Diversitat Festiva" a la plaça de Pau Picasso.
1a edició del Mont-Talent per tancar les festes de Sant Joan.
Nit de monòlegs amb David Navarro i Toni Cruz.
El veïnat del carrer Estrella decorant el carrer.
Cartell de promoció de l'Enduro Urbà de Montornès.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona