CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El programa “Eduquem i gaudim en família” porta més propostes lúdiques i pedagògiques per tancar l’any

El programa “Eduquem i gaudim en família” porta més propostes lúdiques i pedagògiques per tancar l’any

25/09/2023

Una vintena d’activitats conformen la programació, entre les quals hi ha espectacles, sessions de contes, jocs i xerrades, així com activitats mensuals com l’Espai de Debat Educatiu (EDE) i l’espai de joc al Centre Infantil Pintor Mir.

Els departaments d’Educació i Infància de l’Ajuntament han elaborat una nova programació Eduquem i gaudim en família. El document recull una vintena d’activitats familiars que es desenvoluparan fins al desembre.

Entre les propostes n’hi ha de caràcter periòdic, com l’Espai de Debat Educatiu (EDE), que portarà noves trobades entre famílies i professionals per reflexionar sobre temes relacionats amb l’educació i trobar-hi criteris compartits. Les sessions d’aquest trimestre seran el 20 d’octubre, el 17 de novembre i el 15 de desembre, a les 18 h al Centre Infantil Pintor Mir. Una altra activitat mensual és l’espai de joc per a famílies amb infants de 0 a 12 anys. En aquest cas serà els dies 27 d’octubre, 10 de novembre i 1 de desembre, a les 17 h, també al Centre Infantil Pintor Mir.

Amb l’objectiu de proporcionar eines per a la criança dels infants de 0 a 12 anys, el 15 de novembre la consultora Míriam Tirado conduirà la xerrada Límits conscients, com establir-los i créixer amb ells. Serà a les 17.30 h al Teatre Margarida Xirgu.

La programació Eduquem i gaudim en família també recull altres activitats de caràcter lúdic com contacontes i tallers a la Biblioteca, obres de teatre al Margarida Xirgu i propostes organitzades pel Consell d’Infants de Montornès a través dels pressupostos participatius infantils (el Túnel del terror del 27 d’octubre a La Peixera i el Làser Tag del 22 de desembre a Pintor Mir).

Algunes de les propostes requereixen d’inscripció prèvia al web montornes.cat/inscripcionseduquem, que s'habilitarà uns dies abans de l'inici de cada activitat. Per a d’altres cal reservar-hi plaça prèviament al web entrades.montornes.cat També hi ha activitats que compten amb servei de cangur amb places limitades.

La comunitat educativa engega el nou curs

Un any més, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de Montornès, l’Ajuntament celebrarà un acte de benvinguda a la comunitat educativa. Serà aquest dijous, 28 de setembre, a les 17.30 h al Teatre Margarida Xirgu. La trobada comptarà amb la participació de professionals dels centres educatius, educadors/es, tècnics/ques i membres actius de les AMPA. La jornada inclourà una xerrada anomenada Com estimular la capacitat de pensar i la creativitat?, a càrrec de la doctora en Pedagogia per la Universitat de Barcelona Angélica Sátiro.

Arxivat a: Educació
Imatge de la programació.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona