CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > AVÍS: El 2 i 3 de setembre, afectacions en el trànsit pel Gran Premi de Catalunya de Motociclisme

AVÍS: El 2 i 3 de setembre, afectacions en el trànsit pel Gran Premi de Catalunya de Motociclisme

30/08/2023

Durant els dos dies, de 15.30 a 19.30 h, s’establirà un dispositiu especial de trànsit a les vies d’accés als polígons de Can Parellada i El Raiguer. També estarà prohibit l’estacionament a diversos carrers.

El Servei Català de Trànsit, amb la col·laboració dels municipis propers a les vies interurbanes d’accés al Circuit de Barcelona – Catalunya, ha programat un dispositiu extraordinari el cap de setmana del 2 i 3 de setembre amb motiu del Gran Premi de Catalunya de Moto GP.

A Montornès es veuran afectades les vies d’accés als polígons de Can Parellada (venint des de l’AP-7) i El Raiguer (venint des de Montmeló i la C-17).

Per aquest motiu s'establirà un dispositiu de trànsit els dos dies, de 15.30 a 19.30 h aproximadament, amb restriccions i tancaments d’alguns vials. També estarà prohibit l’estacionament els dies 1, 2 i 3 de setembre als carrers de Montmeló, del Riu Congost i del Raiguer.

La Policia Local garanteix que el veïnat podrà accedir al seus barris. Malgrat això, recomana no circular pels polígons esmentats per l’alt volum de vehicles que hi circularan, especialment de 8.30 a 11 i de 15.30 a 17.30 h.

Podeu consultar el detall de les afectacions al document adjunt.

 

Arxivat a: General
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona