CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Un estiu ple de lleure i esport per als infants a Montornès

Un estiu ple de lleure i esport per als infants a Montornès

07/07/2023

Més de 600 infants participen en els casals municipals de vacances a l’Escola Can Parera i a la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes. També n’hi ha un centenar que segueixen els campus esportius del Club Bàsquet Vila de Montornès i de l’Associació Esportiva Montornès Futbol Sala a la Carpa Polivalent El Sorralet.

Aquests dies els més petits es troben immersos en les activitats dels casals d’estiu que tenen lloc a Montornès i que van començar després de Sant Joan. Les propostes es perllongaran fins al 28 de juliol.

Enguany el Casal de Vacances de Lleure ha atret 435 nens i nenes de 3 a 12 anys. Compta amb 48 monitors/es i 21 vetlladors/es que coordinen jocs i tallers al recinte de l’Escola Can Parera i excursions a l’entorn del centre d’interès d’aquesta edició, que és el conte d’Alicia al país de les meravelles, de Lewis Carroll.

Pel que fa al Casal Esportiu, un total de 233 infants duen a terme esports individuals i col·lectius sota la supervisió d’un equip format per 21 monitors/es i 7 vetlladors/es.

Els casals mantenen el servei gratuït d’acompanyament iniciat l’any passat, que permet als infants anar al Casal i tornar-hi a peu amb l’equip de monitors/es, des de les places del Poble i de Pau Picasso, i des del torrent de les Vinyes Velles.

Com és habitual, en els dies previs a l’inici del casal, l’equip de monitors/es va dur a terme una formació al Centre Infantil Pintor Mir per incidir en aspectes relacionats amb l’educació i la igualtat de gènere.

Els campus de bàsquet i futbol sala repeteixen

Al costat de les propostes organitzades des de l'Ajuntament, hi ha les que proposen algunes entitats esportives. El Club Bàsquet Vila de Montornès i l’Associació Esportiva Montornès Futbol Sala han reeditat els seus propis campus a la Carpa Polivalent El Sorralet, ambdós amb fins a 50 infants i joves per setmana. Les propostes no se centren únicament en els respectius esports, sinó que també inclouen visites de jugadors/es professionals i excursions.

Arxivat a: Educació, Esports
Activitats d'aigua al Casal de Vacances de Lleure.
Activitats al Cruyff Court de Montornès, al Casal de Vacances de Lleure.
Activitats d'aigua al Casal de Vacances de Lleure.
Bubble Football al Casal de Vacances Esportiu.
Bubble Football al Casal de Vacances Esportiu.
Visita del jugador Splashy Kwee al campus del Club Bàsquet Vila de Montornès.
Visita del jugador Splashy Kwee al campus del Club Bàsquet Vila de Montornès.
Partit al campus de l'Associació Esportiva Montornès Futbol Sala.
Dinàmiques al campus de l'Associació Esportiva Montornès Futbol Sala.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona