CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Casal esportiu i casal de lleure, dues opcions per gaudir de l’estiu

Casal esportiu i casal de lleure, dues opcions per gaudir de l’estiu

14/03/2023

En aquesta edició s'ofereixen dos casals diferenciats per a infants de 3 a 12 anys: un d’esportiu al CEM Les Vernedes i un de lleure que es desenvoluparà a l’Escola Can Parera. Ambdós tindran lloc del 26 de juny al 28 de juliol. Les inscripcions seran del 24 d’abril al 7 de maig.

Aquests dies es fa la difusió de l’oferta infantil d’estiu organitzada des de l’Ajuntament. Enguany es proposa un casal esportiu i un de lleure que es desenvoluparan del 26 de juny al 28 de juliol.

Les dues activitats s’adrecen a infants des de P3 fins a 6è de primària. El casal esportiu es durà a terme a la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes, mentre que les activitats del casal de lleure es desenvoluparan a l’Escola Can Parera. En tots els casos, l'horari serà de 9 a 13 h i també hi haurà serveis optatius d’acollida de 7.30 a 9 h, d'entrada relaxada de 8.45 a 9 h, d'acompanyament d’anada i tornada, i de menjador de 13 a 15.30 h.

Les famílies podran fer les inscripcions del 24 d’abril al 7 de maig en línia o, per als casos que això no sigui possible, de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana Centre i Nord, sol·licitant cita prèvia.

Els valors del “fairplay” i d’aprendre jugant de forma inclusiva

Novament, el projecte educatiu que acompanya els casals de vacances està concebut per incentivar i treballar actituds que ajudin els infants a créixer i desenvolupar valors com la responsabilitat, el respecte i la solidaritat. El casal esportiu utilitzarà la pràctica esportiva per posar el “Fairplay” en el centre d’interès, mentre que el de lleure abundarà en l’experimentació, el joc i l’aventura. Com cada any, els casals estan oberts a infants amb necessitats especials i amb diversitat funcional.

A finals de juny es duran a terme les sessions informatives per a les famílies inscrites en cadascun dels casals.

Les propostes infantils d’estiu inclouen també les colònies coordinades per l’Esplai Panda. En aquesta ocasió es faran del 30 de juliol al 6 d’agost a la casa de colònies Can Vilalta, a Moià. L’oferta es completa amb els campus que ofereixen algunes entitats esportives del poble.

Com cada any, l’Ajuntament ha obert una línia d’ajuts per a les famílies. El termini per demanar-los romandrà obert fins al 30 de març.

Un anys més, l’Ajuntament compta amb la Fundació Probitas, que col·labora en l’atorgament de beques menjador.

Arxivat a: Ciutadania, Educació, Infància
Imatge gràfica del Casal de Vacances

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona