CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Casal esportiu i casal de lleure, dues opcions per gaudir de l’estiu

Casal esportiu i casal de lleure, dues opcions per gaudir de l’estiu

14/03/2023

En aquesta edició s'ofereixen dos casals diferenciats per a infants de 3 a 12 anys: un d’esportiu al CEM Les Vernedes i un de lleure que es desenvoluparà a l’Escola Can Parera. Ambdós tindran lloc del 26 de juny al 28 de juliol. Les inscripcions seran del 24 d’abril al 7 de maig.

Aquests dies es fa la difusió de l’oferta infantil d’estiu organitzada des de l’Ajuntament. Enguany es proposa un casal esportiu i un de lleure que es desenvoluparan del 26 de juny al 28 de juliol.

Les dues activitats s’adrecen a infants des de P3 fins a 6è de primària. El casal esportiu es durà a terme a la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes, mentre que les activitats del casal de lleure es desenvoluparan a l’Escola Can Parera. En tots els casos, l'horari serà de 9 a 13 h i també hi haurà serveis optatius d’acollida de 7.30 a 9 h, d'entrada relaxada de 8.45 a 9 h, d'acompanyament d’anada i tornada, i de menjador de 13 a 15.30 h.

Les famílies podran fer les inscripcions del 24 d’abril al 7 de maig en línia o, per als casos que això no sigui possible, de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana Centre i Nord, sol·licitant cita prèvia.

Els valors del “fairplay” i d’aprendre jugant de forma inclusiva

Novament, el projecte educatiu que acompanya els casals de vacances està concebut per incentivar i treballar actituds que ajudin els infants a créixer i desenvolupar valors com la responsabilitat, el respecte i la solidaritat. El casal esportiu utilitzarà la pràctica esportiva per posar el “Fairplay” en el centre d’interès, mentre que el de lleure abundarà en l’experimentació, el joc i l’aventura. Com cada any, els casals estan oberts a infants amb necessitats especials i amb diversitat funcional.

A finals de juny es duran a terme les sessions informatives per a les famílies inscrites en cadascun dels casals.

Les propostes infantils d’estiu inclouen també les colònies coordinades per l’Esplai Panda. En aquesta ocasió es faran del 30 de juliol al 6 d’agost a la casa de colònies Can Vilalta, a Moià. L’oferta es completa amb els campus que ofereixen algunes entitats esportives del poble.

Com cada any, l’Ajuntament ha obert una línia d’ajuts per a les famílies. El termini per demanar-los romandrà obert fins al 30 de març.

Un any més, l’Ajuntament compta amb la Fundació Probitas, que col·labora en l’atorgament de beques menjador.

El Casal de vacances compta amb el finançament del Ministeri d'Educació i Formació Professional i el Mecanisme de Recuperació, Transformació i Resiliència i per la Unió europea NextGenerationEU.

Arxivat a: Ciutadania, Educació, Infància
Imatge gràfica del Casal de Vacances

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona