CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > AVÍS: L’11 de febrer, tall del trànsit de vehicles a l’av. de l’Onze de Setembre per la construcció d’un pas elevat

AVÍS: L’11 de febrer, tall del trànsit de vehicles a l’av. de l’Onze de Setembre per la construcció d’un pas elevat

08/02/2023

Hi haurà afectacions des de les 9 h i fins a les 17 h. Els vehicles no podran circular pel tram de l’avinguda de l’Onze de Setembre que va des del carrer de Jaume Balmes i fins a la rambla de Sant Sadurní. L’actuació està inclosa en els treballs de millora de la seguretat viària de la BV-5001, promoguts per la Diputació de Barcelona.

Amb motiu de les obres de construcció d’un pas elevat a la cruïlla situada entre l’avinguda de l’Onze de Setembre i el carrer Major, aquest dissabte, 11 de febrer, es tallarà el trànsit de vehicles a la mateixa avinguda.

Des de les 9 i fins a les 17 h, els vehicles no podran circular pel tram comprés entre el carrer de Jaume Balmes i la rambla de Sant Sadurní.

Es proposa l’avinguda d’Ernest Lluch com a via alternativa per creuar el poble.

Excepcionalment, mentre durin les afectacions es facilitarà l’entrada i la sortida a l’avinguda de l’Onze de Setembre al veïnat resident que hagi d’accedir als domicilis o als guals dels carrers adjacents.

Els treballs de construcció del pas elevat entre l’avinguda de l’Onze de Setembre i el carrer Major estan inclosos en el projecte de millora de la seguretat viària a la BV-5001, impulsat per la Diputació de Barcelona. Segons les previsions, els treballs finalitzaran el 13 de febrer.

Arxivat a: Via pública
Punt de l'avinguda de l'Onze de Setembre on s'està construint el nou pas elevat.
Plànol de les afectacions.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona