CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Prop de 900 participants en el sorteig de Nadal de la campanya Montornès Som Comerç

Prop de 900 participants en el sorteig de Nadal de la campanya Montornès Som Comerç

23/01/2023

La Unió de Botiguers i l’Ajuntament han realitzat el sorteig de vals de compra moneder de la campanya Montornès Som Comerç entre les 863 persones usuàries que han comprat a la trentena d’establiments adherits entre el 12 de desembre i el 5 de gener. S’han repartit premis per valor de 10.000 euros.

Per segon any consecutiu, les compres realitzades durant el Nadal al poble han tingut premi. Un total de 863 clients/es han participat en el sorteig de vals de compra organitzat per la Unió de Botiguers i l’Ajuntament en el marc de la campanya Montornès Som Comerç.

Entre el 12 de desembre i el 5 de gener, s’han registrat un total de 3.001 operacions de compra als 32 establiments participants. De les 1.623 persones usuàries de la targeta moneder Montornès Som Comerç, 863 han fet compres durant la campanya de Nadal i han pres part en el sorteig. La iniciativa ha comportat un volum de vendes de 98.009 euros.

El regidor d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado; el president de la Unió de Botiguers, Daniel Fabregat; i la secretària de l’Ajuntament, Júlia Cid, han realitzat el sorteig dels vals de compra aquest diumenge al matí a l’Ajuntament. En total s’han repartit 177 premis per valor de 10.000 euros: 2 premis de 500 euros; 5 premis de 200 euros; 20 premis de 100 euros; 100 premis de 50 euros, i 50 premis de 20 euros.

Les persones que han participat en el sorteig poden consultar si han resultat guanyadores a l’apartat “Saldos” de l’app Montornès Som Comerç. En el cas d’haver guanyat un dels premis, tindran temps de bescanviar-lo entre l’1 de febrer i el 31 de maig.

Podeu veure el vídeo amb l’acte del sorteig al canal de YouTube de l’Ajuntament de Montornès. Properament se celebrarà un acte públic amb els guanyadors i les guanyadores dels primers premis.

Nombrosos avantatges comprant al poble

Amb la campanya Montornès Som Comerç, l’Ajuntament i la Unió de Botiguers pretenen incentivar el comerç de proximitat i posar-lo en valor davant de les compres per Internet. Les persones usuàries de l’aplicació i la targeta moneder que duu associada poden beneficiar-se de descomptes i promocions durant l’any a les botigues adherides.

L’app Montornès Som Comerç està disponible de forma gratuïta per a dispositius Android i iOS.

Arxivat a: Promoció Econòmica
La secretària de l'Ajuntament, Júlia Cid; el regidor d'OPEC, Jordi Delgado; i el president de la Unió de Botiguers, Daniel Fabregat, en un moment del sorteig.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona