CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Consulta pública prèvia a l’elaboració del reglament regulador dels honors i distincions de l’Ajuntament

Consulta pública prèvia a l’elaboració del reglament regulador dels honors i distincions de l’Ajuntament

05/12/2022

Des d'aquest dimarts 6 i fins al 20 de desembre, el veïnat pot opinar sobre el reglament regulador dels honors i distincions que concedeix l’Ajuntament. S'hi pot participar presentant una instància a l'Ajuntament o a través de la plataforma participa 311 – Decidim Montornès.

L'Ajuntament ha posat en marxa el procés d'elaboració del reglament regulador dels honors i les distincions que concedeix la institució.

El document regularà tot el que fa referència als honors, distincions, nomenaments honorífics i premis encaminats a reconèixer mereixements especials, qualitats i circumstàncies de persones o entitats que hagin contribuït o contribueixin a projectar el nom i prestigi de Montornès del Vallès. També per a persones o entitats, les accions de les quals tinguin repercussions beneficioses en alt grau per a la ciutadania del municipi.

El veïnat i les organitzacions que ho considerin adient poden remetre les seves opinions del 6 al 20 de desembre de 2022, emplenant la següent instància o a través de la plataforma participa 311.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona