CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Consultes públiques prèvies a l’elaboració dels reglaments per al mercat municipal i l’atenció domiciliària

Consultes públiques prèvies a l’elaboració dels reglaments per al mercat municipal i l’atenció domiciliària

13/10/2022

L’Ajuntament ha obert el termini perquè el veïnat pugui opinar sobre els nous reglaments que s’elaboraran per al mercat municipal i per al servei d’atenció domiciliària. Les aportacions es poden presentar fins al 4 de novembre per mitjà d’una instància a l'Ajuntament o a través de la plataforma participa 311 – Decidim Montornès.

L'Ajuntament ha posat en marxa el procés d'elaboració de dues noves normatives municipals.

El primer és el reglament regulador del servei del mercat municipal de Montornès. El document regularà les condicions de les parades, els drets i deures dels paradistes, així com les normes de funcionament del mercat, i el règim d’infraccions i sancions. L’objectiu és garantir la màxima qualitat del servei i la seguretat jurídica dels agents econòmics que presten els seus serveis dins del mercat. 

El segon reglament regularà el Servei d’Atenció Domiciliària i pretén estructurar i fixar els criteris i el procediment per a l’accés al servei de manera que quedi garantida la igualtat d’opcions en funció de les necessitats i els criteris per sol·licitar-les, justificar-les i establir els drets i obligacions corresponents al servei.  

La ciutadania i les organitzacions que ho considerin adient poden remetre les seves opinions del 13 d’octubre  al 4 de novembre de 2022, emplenant la següent instància o a través de la plataforma participa 311:

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona