CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > AVÍS: El 10 d’octubre, tall de trànsit a l’av. d’Ernest Lluch

AVÍS: El 10 d’octubre, tall de trànsit a l’av. d’Ernest Lluch

07/10/2022

Amb motiu de la finalització de les obres a la rotonda de la BV-5001, es tallarà el trànsit a l’avinguda d’Ernest Lluch el 10 d’octubre, de 8 a 19 h. A l’endemà, en la mateixa franja horària, s’hi duran a terme treballs d’asfaltat i pintat però no hi haurà talls en la circulació de vehicles.

Les obres de millora de la seguretat a la confluència de la BV-5001 i l’avinguda d’Ernest Lluch van arribant a la seva fi, després que la Diputació de Barcelona reprengués els treballs a principis de setembre. Les feines van quedar interrompudes el maig per l’abandonament de l’empresa adjudicatària.

Per possibilitar la finalització dels treballs en aquest punt es tallarà la circulació de vehicles a l’avinguda d’Ernest Lluch, entre la rotonda de l’avinguda de Barcelona i la del carrer de la Pau. El tall de trànsit serà el dilluns 10 d’octubre, de 8 a 19 h.

Les mesures de reordenació del trànsit contemplen un pas alternatiu de vehicles regulat per persones operàries des de l’avinguda de Barcelona i en direcció a l’avinguda de l’Onze de Setembre. També es desviarà el trànsit d’Ernest Lluch pel carrer de la Pau.

A més, hi haurà un control d’accés de vehicles entre les avingudes de la Llibertat i d’Ernest Lluch. No s’hi permetrà l’accés de camions. L’únic pas permès serà el del veïnat.

A l’endemà, el dimarts 11 d’octubre, també de 8 a 19 h, s’intervindrà en el tram entre l’avinguda d’Ernest Lluch i la rotonda per realitzar els treballs d’asfaltat i pintura. En aquest cas no es tallarà el trànsit, sinó que hi haurà persones operàries que regulin el pas alternatiu de vehicles.

Arxivat a: Territori, Via pública
Plànol de les afectacions.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona