CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Eli Pascual, del Club Atletisme Montornès, aconsegueix la plata a la Salomon Ultra Pirineu de 100 km

Eli Pascual, del Club Atletisme Montornès, aconsegueix la plata a la Salomon Ultra Pirineu de 100 km

03/10/2022

La corredora montornesenca ha acabat la cursa de 100 quilòmetres amb un segon lloc a la categoria femenina de 40 a 49 anys. A la mateixa franja d’edat, en masculí, l'atleta Toni Bedía s'ha fet amb la posició número 27. Miquel Corbera, amb l'equip Brooks Trail Runners, ha guanyat la Mitja a la franja de 16 a 29 anys.

Un any més, la Salomon Ultra Pirineu ha aplegat esportistes de renom de més de 50 països. De nou, diversos integrants del Club Atletisme Montornès han volgut sumar-se a la prova que té lloc al prepirineu català i el parc natural del Cadí-Moixeró.

La competició s'ha desenvolupat entre el 30 de setembre i el 2 d’octubre. A Bagà han començat i acabat l’Ultra, la Marató i la Mitja, mentre que la cursa nocturna ha tingut l’estació de La Molina com a punt de sortida i el refugi Niu de l’Àliga com a arribada.

L’any passat l’atleta del Montornès Eli Pascual ja es va fer amb un segon lloc a la categoria femenina de 40 a 49 anys de la Marató de 42 quilòmetres. Enguany s’ha tornat a superar perquè ha participat en la Ultra Pirineu de 100 quilòmetres, amb un temps de 17 hores, 15 minuts i 46 segons, i ha revalidat la medalla de plata. En la mateixa franja d’edat, en la masculina, Toni Bedía ha acabat 27è (14:25:23).

Els també atletes del Montornès Nelson Madarnás i Aitor Muñoz han pres part en la Marató de 42 quilòmetres. El primer ha estat 26è a la franja de 40 a 49 anys (05:34:00), mentre que el segon ha acabat 86è entre els atletes masculins d’entre 30 i 39 anys (05:54:59).

Miquel Corbera, amb una llarga experiència al Club Atletisme Montornès, ha participat en la Mitja de 21 quilòmetres amb l'equip d'elit Brooks Trail Runners. Ha estat segon a la classificació general i 1r a la franja d’edat masculina d’entre 16 i 29 anys.

Podeu consultar els resultats en detall al web de la Salomon Ultra Pirineu.

Arxivat a: Esports
Eli Pascual a l'arribada de la Salomon Ultra Pirineu. (imatge: Ramon Casacuberta)
Eli Pascual al podi de la Salomon Ultra Pirineu. (imatge: Ramon Casacuberta)
Miquel Corbera a l'arribada de la Mitja de la Salomon Ultra Pirineu. (imatge: Ramon Casacuberta)
 Toni Bedía a l'arribada de la Salomon Ultra Pirineu. (imatge: Ramon Casacuberta)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona