CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Tres podis montornesencs a la Salomon Ultra Pirineu 2021

Tres podis montornesencs a la Salomon Ultra Pirineu 2021

05/10/2021

El Club Atletisme Montornès ha tingut un paper destacat a la prestigiosa cursa de muntanya que cada any té lloc al parc natural del Cadí-Moixeró. Miquel Corbera (1r a la Mitja), Eli Pascual (2a a la Marató) i Eli Gordón (3a a la Mitja) han aconseguit els resultats més destacats de l’entitat.

Cada any, la Salomon Ultra Pirineu aplega esportistes de renom provinents de més de 50 països. Durant uns dies, el prepirineu català i el parc natural del Cadí-Moixeró es converteixen en l’escenari d’una de les curses de muntanya més internacionals del país.

La competició ha tingut lloc entre el 2 i el 3 d’octubre, amb Bagà com a punt de sortida i arribada (en el cas de l’Ultra, la Marató i la Mitja) i amb l’estació de La Molina pel que fa a la cursa nocturna.

A l’edició 2021, el Club Atletisme Montornès i la seva secció de curses de muntanya Montrail hi ha participat amb sis esportistes. Entre ells, Miquel Corbera s’ha proclamat campió de la Mitja en la categoria 16-29, mentre que Eli Gordón s’ha fet amb el bronze en la franja 30-39. A la Marató, Eli Pascual ha acabat segona en M40. Toni Bedía s’ha atrevit amb el repte més gran de l’esdeveniment, l’Ultra de 100 km, i l’ha finalitzat en 14è lloc en la categoria 40-49. Juanma Conejo (Marató) i Pedro Parralo (Ultra) són els altres esportistes del club que hi han pres part.

Per tercera vegada, Kilian Jornet ha estat el millor de l’Ultra Pirineu de 100 km i Azara García la millor corredora.

Podeu consultar els resultats en detall al web de la Salomon Ultra Pirineu

La prova ha tancat el circuit espanyol de les Golden Trail Series després de les carreres a l’Olla de Núria i Zeanuri (Biscaia). La gran final se celebrarà a Las Azores (Portugal) entre el 22 i el 24 d’octubre.

Arxivat a: Esports
Miquel Corbera, campió de la Mitja en la categoria 16-29 (imatge: Salomon Ultra Pirineu)
Eli Gordón s'ha fet amb el bronze en la franja 30-39 de la Mitja (imatge: Salomon Ultra Pirineu)
Eli Pascual amb la seva medalla de plata corresponent al 2n lloc en M40 de la Marató (imatge: Club Atletisme Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona