CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Consulta pública prèvia a l’elaboració del reglament d’espais culturals gestionats per l'Ajuntament

Consulta pública prèvia a l’elaboració del reglament d’espais culturals gestionats per l'Ajuntament

09/05/2022

Des d'aquest dilluns 9 de maig i fins al 3 de juny, el veïnat pot opinar sobre el reglament de funcionament dels espais culturals que gestiona l’Ajuntament. S'hi pot participar presentant una instància a l'Ajuntament o a través de la plataforma participa 311 – Decidim Montornès.

L'Ajuntament ha posat en marxa el procés d'elaboració del reglament d’ús dels equipaments i espais que es gestionen des del Departament de Cultura, Festes i Patrimoni de l’Ajuntament.

S’hi inclourà el Teatre Margarida Xirgu, l’Espai Cultural Montbarri, el Casal de Cultura i els espais dedicats a exposició de Can Saurina. 

El document recollirà les condicions generals d’ús dels equipaments i definirà els drets i deures de les persones usuàries.

La ciutadania i les organitzacions que ho considerin adient poden remetre les seves opinions del 9 de maig al 3 de juny de 2022, emplenant la següent instància o a través de la plataforma Participa 311.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura i festes
Teatre Margarida Xirgu (Imatge d'arxiu)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona