CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Convocada la 2a edició dels Premis de reconeixement a les entitats de Montornès

Convocada la 2a edició dels Premis de reconeixement a les entitats de Montornès

28/10/2021

En aquesta edició els premis inclouen una categoria per a projectes singulars, que valorarà un jurat, i una altra que votarà la ciutadania. Les inscripcions als premis es poden fer del 29 d'octubre al 12 de novembre.

Aquest divendres s’obre el termini per presentar candidatures als Premis a les entitats del poble sense ànim de lucre que convoca l’Ajuntament. Es tracta d’un reconeixement social i institucional a les entitats que, des del voluntariat i el compromís, impulsen iniciatives que fan de Montornès un poble millor i més ric.

En aquesta edició, els premis comprenen dues categories:

  • Categoria Singulars: es valorarà la qualitat, execució i planificació del projecte o iniciativa associativa. Una comissió s’encarregarà d’avaluar les propostes d’acord amb els criteris establerts a les bases de la convocatòria. Hi haurà un primer premi dotat amb 1.000 €, i un segon de 500 €. 
  • Categoria Àgora: és el premi que atorga la ciutadania a una entitat del municipi com a reconeixement a la seva acció associativa. Es decidirà a través d’una votació popular per mitjà de la Plataforma Decidim Montornès. El premi té una dotació econòmica de 300 €.

Les associacions que vulguin presentar la seva candidatura han d’estar inscrites en el Registre municipal d’entitats o acreditar estar en procés d’incripció, i haver realitzat el projecte o iniciativa entre el setembre del 2020 i el setembre de 2021.

Les candidatures es poden presentar fins al 12 de novembre, d’acord amb el tràmit descrit a l'enllaç adjunt, on també hi ha les bases i el formulari d'inscripció. El lliurament dels premis s’ha previst per al mes de desembre en un acte públic.

Per a qualsevol aclariment, les entitats es poden adreçar al departament de Participació Ciutadana escrivint a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Ciutadania
Destacat premis entitats 2021
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona