CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Definides les actuacions del Pla Educatiu d'Entorn per al curs 2021-2022

Definides les actuacions del Pla Educatiu d'Entorn per al curs 2021-2022

21/10/2021

La Comissió Representativa Institucional del Pla s'ha reunit de forma telemàtica en els darrers dies per aprovar la memòria del curs 2020-2021 i aprovar les actuacions del 2021-2022. El pressupost previst per aquest nou curs és d'uns 234.000 euros.

Un any més, l'educació es manté al capdavant de les prioritats municipals amb el Pla Educatiu d'Entorn com a eina global per donar resposta a totes les necessitats educatives que van sorgint.

En els darrers dies, la Comissió Representativa Institucional del projecte s'ha reunit telemàticament per aprovar la memòria del document 2020-21 i tirar endavant el Pla 2021-22.

El projecte d'aquest curs, amb una dotació pressupostària prevista de 234.000 euros, incorporarà novetats com la identificació d'estratègies per reduir la segregació escolar al municipi, una qüestió que s'abordarà amb el suport de la Diputació de Barcelona. També es programaran passejades amb famílies nouvingudes, es treballarà la coeducació i es posarà la mirada en l'educació sexual per a infants i joves.

Al costat d'això, el nou programa donarà continuïtat a les accions del curs passat, entre les quals destaca l'elaboració de dos catàlegs: el de les activitats educatives i el de les activitats extraescolars; també s'han posat en marxa formacions compartides entre docents i professionals de l’educació no formal. A més, durant el darrer curs es van materialitzar dues propostes per difondre entre la ciutadania el treball de reflexió realitzat durant els darrers anys per l'Espai de Debat Educatiu. Es tracta, d'una banda,  del joc del tres en ratlla sobre les normes i límits ubicat a les places del Poble i de Pau Picasso, i de l'altre, el vídeo "Com eduquem en la diversitat", estrenat abans de l'estiu. 

El Pla Educatiu d'Entorn, un projecte amb passat i futur

L’Ajuntament desenvolupa el Pla Educatiu d’Entorn des del curs 2016-17 a partir d’un conveni amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

El projecte pretén donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives, coordinant i dinamitzant l’acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i joves. Els principals objectius són afavorir l'èxit educatiu per a tot l'alumnat i treballar per la convivència i cohesió social.

El Pla també incorpora la promoció de l’educació intercultural i dels estils de vida saludable.

Arxivat a: Educació
Un moment de la reunió telemàtica de la Comissió Representativa Institucional
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona