CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Activitats extraescolars: encara no heu triat la vostra?

Activitats extraescolars: encara no heu triat la vostra?

04/10/2021

Amb l’inici del curs escolar també han començat les propostes extracurriculars als centres educatius de Montornès. Per primera vegada, i des del juliol, la ciutadania pot consultar l’oferta d’activitats al web municipal.

Després de les vacances, l’alumnat de primària ha recuperat la seva rutina amb les classes i també amb les activitats extraescolars.

Enguany l’Ajuntament ha facilitat el procés d’elecció de les propostes extracurriculars a les famílies amb la posada en marxa d’un catàleg al web municipal que conté el detall de les 137 activitats programades. Amb el suport de les AMPA, entitats, equipaments i acadèmies del poble, el Consistori ha organitzat les sessions en set àmbits: esports, activitats familiars, ciència i tecnologia, idiomes, reforç educatiu, arts, i lleure i participació.

El nou catàleg és interactiu i està disponible a l'àmbit d'educació del web montornes.cat

Una altra de les novetats és la incorporació de propostes obertes a qualsevol infant del municipi, independentment de l’escola on estudiï. Així, cada AMPA ofereix entre dues i quatre activitats obertes tant per a infantil com per a primària. Entre elles hi ha robòtica, educació emocional, estimulació de la parla, contacontes en anglès, dibuix, fang i pintura, creació d’audiovisuals i "zumba kids". Per participar en les activitats cal associar-se a l’AMPA, a la mateixa escola o a l’espai de l’entitat.

Arxivat a: Educació
imatge: standret
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona