CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Consultes públiques per a l'elaboració de nova normativa

Consultes públiques per a l'elaboració de nova normativa

18/06/2021

Del 21 de juny a l'11 de juliol la ciutadania podrà fer aportacions a la modificació del reglament del servei de taxi i a l'actualització de l'ordenança de concessió de subvencions.

L'Ajuntament treballa en la modificació de diverses normatives municipals. D'una banda hi ha el reglament de funcionament del servei de taxi a Montornès. La modificació permetrà l'adhesió de Montornès al Conveni de coordinació intermunicipal entre diferents ajuntaments del Vallès Oriental i l'Occidental per a la prestació conjunta del servei de taxi en l'àmbit territorial d'aquests municipis. L'actualització també permetrà la clarificació del règim horari de la prestació del servei de taxi, el funcionament de les guàrdies i la simplificació del procediment per a futurs canvis en l’ordenació de l’activitat.

D'altra banda, també s'està treballant en l'actualització de l'ordenança reguladora de la concessió de subvencions. Es revisarà jurídicament la norma actual, que data de l'any 2008, pel que fa a criteris i procediments per garantir l’accés en igualtat de condicions a les prestacions que atorga l'Ajuntament. També s'unificaran i simplificaran criteris i procediments de les bases reguladores de concessió de subvencions a entitats que quedaran aglutinades en una sola norma.

D'acord amb el que estableix la normativa vigent, s'obre un període de consulta perquè la ciutadania i les organitzacions que ho considerin puguin remetre a l'Ajuntament les seves opinions. Es pot participar del 21 de juny a l'11 de juliol de 2021 emplenant la següent instància. En el cas de l'actualització de l'ordenança que regula la concessió de subvencions, la participació també es podrà fer a través de la plataforma Decidim.

Arxivat a: Ciutadania
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona