CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Es reprèn el servei de la deixalleria i la recollida de voluminosos

Es reprèn el servei de la deixalleria i la recollida de voluminosos

30/04/2020

A partir del dilluns 4 de maig la deixalleria recuperarà el servei de forma parcial durant tres dies a la semana amb nous horaris. També a partir de la setmana vinent es recuperarà, en aquest cas totalment, el servei municipal de recollida de voluminosos a la via pública que es feia els dimarts i els divendres.

De mica en mica es comencen a recuperar alguns dels serveis considerats no essencials que es van haver de suspendre a causa de la crisi sanitària de la Covid-19. 

Segons que ha informat el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, les deixalleries de la comarca obriran de nou les portes a partir del dilluns, 4 de maig. Ho faran de forma parcial i, tret d'excepcions, només tres dies a la setmana.

A Montornès l'horari serà:

  • Els dilluns, de 16 a 19 h
  • Els dimecres i els divendres, de 8.30 a 14 h 

Per poder utilitzar les instal·lacions caldrà seguir, en tot moment, les indicacions del personal que hi haurà assignat. La reobertura es farà amb dos operaris/àries que garantiran el compliment de les mesures preventives establertes i la desinfecció diària de les instal·lacions. 

L'entrada dels usuaris/àries es farà individualment. En cas que hi hagi cua, les persones no podran sortir del vehicle. D'altra banda, no s’acceptaran residus barrejats o que s’hagin de desballestar.

Les persones usuàries també han de seguir les mesures de seguretat establertes: mantenir una distància de 2 metres amb altres persones, i l'ús recomanat de mascaretes i guants. 

La recollida de voluminosos es recupera amb normalitat 

També a partir de la setmana vinent, l'Ajuntament tornarà a prestar el servei de recollida de voluminosos. 

Les persones que en vulguin fer ús poden treure els mobles o trastos vells al carrer els dilluns i dijous al vespre
. Cal deixar-los de forma endreçada, a la vorera, en un lloc visible. Els residus no poden contenir vidre, runes o restes de materials de construcció ni productes químics o contaminants (pintures, vernissos, olis, etc).

Els dimarts i divendres, el camió de voluminosos passarà a fer la recollida. El servei s'adreça al veïnat que no disposa de mitjans per dur els voluminosos a la deixalleria.

Arxivat a: Ajuntament, Medi Ambient, Via pública
Targeta d'ús de la deixalleria
Destacat Servei de recollida de voluminosos i trastos
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona