CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > A casa i en forma amb les classes en directe del CEM Les Vernedes

A casa i en forma amb les classes en directe del CEM Les Vernedes

17/04/2020

El Complex Esportiu Les Vernedes ofereix des d'aquesta setmana classes en directe obertes a través del seu canal de YouTube. L'oferta inclou diverses disciplines en diversos moments del dia i incorpora una sessió diària d'entrenament. Els horaris es publicaran setmanalment.

Des d’aquesta setmana, les persones abonades al CEM Les Vernedes poden tornar a fer classes amb els professors i professores del complex, tot i que ara des de casa i a través de YouTube. Són sessions en directe,  en què el monitor o monitora des de casa seva imparteix les classes alhora que les persones la segueixen. El servei s'ha fet extensiu a tota la població per tal d'ajudar la ciutadania a mantenir-se activa i s'ha inclòs en els recursos virtuals del projecte #cuidemnosmontornes.

En l'arxiu adjunt trobareu l'horari de les sessions previstes per a la setmana vinent, que també està disponible a la web del CEM i es difondrà a través de les xarxes socials municipals. En general el programa d’activitats combina classes cardiovasculars, classes musculars i de cos-ment en diferents moments del dia. La programació es completa amb el WOD del dia, un entrenament de força muscular orientat a aquelles persones que prefereixen treballar al seu ritme en lloc de fer una classe dirigida.

A més de Youtube, les classes es poden seguir, també en directe a través de l’app CEM Les Vernedes a l’apartat de virtuals / LIVE. Des de l’app també es pot “reservar” la classe i activar així un recordatori al mòbil amb el dia i l’hora de la sessió.

El CEM Les Vernedes ha posat el correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) a disposició dels usuaris per recollir els seus suggeriments, preferències i propostes en relació a les activitats.

Les plataformes per entrenar des de casa també amplien recursos 

A banda del canal de YouTube, el CEM Les Vernedes ha ampliat en els darrers dies l'oferta de les plataformes on-line que ha posat a disposició del veïnat des de l'inici de l'estat d'alerta.

Dues d’elles són obertes a tothom. És el cas d'Aplifit, per accedir cal crear un nou compte amb la clau promoencasa; Les Mills manté en obert les sessions virtuals que oferia fins ara a l'enllaç https://watch.lesmillsondemand.com/at-home-workouts i ha ampliat a més de 800 les classes disponibles per als abonats/es durant els propers 60 dies. Per accedir al contingut, cal ser abonat/da i registrar-se en aquest enllaç.

Les persones abonades al complex tenen disponible també més de 350 classes virtuals amb entrenaments de tot tipus, HIIT, Ball, Ioga, Pilates i moltes més a l’app del CEM Les Vernedes.

Arxivat a: Esports
Sessió en directe de GAP a Youtube amb Juan

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona