CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nou avanç cap a la igualtat de gènere

Nou avanç cap a la igualtat de gènere

20/07/2017

La regidoria de Polítiques d’Igualtat ha presentat aquesta setmana, de manera pública, el segon Pla d’Igualtat de Montornès. El document estructura les actuacions que es desenvoluparan al poble en matèria d’igualtat fins al 2020.

Montornès continua implementant actuacions per afavorir la igualtat entre gèneres. Aquest dimecres la sala d’actes del consistori ha acollit la presentació del segon Pla d’Igualtat de gènere de Montornès, un document elaborat a partir de la tasca de personal polític i tècnic de l’Ajuntament, el suport de la Diputació i les aportacions del veïnat i entitats a través d’un procés de participació ciutadana.

El nou Pla, aprovat a la darrera sessió plenària, inclou sis línies estratègiques orientades a incrementar el compromís per la igualtat, lluitar contra la violència masclista, incentivar el lideratge i la participació de les dones en tots els àmbits i tendir a l’equiparació de drets i a la millora de la qualitat de vida. 

La presentació del document ha comptat amb la presència de l’alcalde, José A. Montero, la regidora de Polítiques d’Igualtat, Mar Garcia, i el diputat delegat de l’àrea d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Antoni Garcia Acero. 

Primeres passes del segon Pla d’Igualtat

El Pla consta d’un total de 44 accions que es desenvoluparan a Montornès durant el període 2017 - 2020. De fet, algunes ja s’han començat a implementar.

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) ha incorporat tres noves prestacions: l’atenció psicològica infantil, l’atenció psicològica a les dones i l’atenció jurídica. També recentment s’ha creat un servei per a la diversitat afectiva i sexual amb l’objectiu de promocionar els drets de les persones sigui quina sigui la seva condició sexual.

Arxivat a: Ciutadania, Igualtat
Un moment de l'acte de presentació del segon Pla d'Igualtat
Una vintena de persones van assistir a la presentació pública del document
Materials divulgatius de campanyes i serveis que ha engegat la regidoria de Polítiques d'Igualtat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona