CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'Ajuntament ultima la posada en marxa del Servei per a la diversitat afectiva i sexual

L'Ajuntament ultima la posada en marxa del Servei per a la diversitat afectiva i sexual

28/06/2017

Un any més, en el dia de l'Orgull Gai, la bandera irisada llueix a la façana de la Casa Consistorial. El compromís municipal en favor de la diversitat sexual tindrà properament un nou exponent amb el servei d'atenció a les persones LGTBI que es preveu presentar durant el mes de juliol.

El 28 de juny es commemora el Dia Internacional d'alliberament LGTBI (Lesbià, Gai, Transexual, Bisexual i Intersexual). Novament, l'Ajuntament fa explícit el suport a la diversitat sexual amb l'exposició de la bandera irisada a la façana del Consistori, al mateix temps que ultima la posada en marxa d'un nou servei dedicat a la diversitat afectiva. La nova prestació, que s'ha previst presentar durant el mes de juliol, té l'objectiu de promocionar els drets de les persones sigui quina sigui la seva condició sexual. Per això, el servei s’adreçarà a tota la ciutadania i especialment a les persones LGTBI del municipi i a les seves famílies i entorn.

Les persones que se n'ocuparan oferiran informació, assessorament i acompanyament per clarificar dubtes i sentiments, orientar en cas de discriminació i/o agressió i donar suport en la gestió d'incidències i la presentació de denúncies.

Tot i que encara no s'ha presentat públicament, ja es pot contactar amb el servei a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o al telèfon 935688127.

El suport a la diversitat, un compromís sostingut

Amb la posada en marxa del Servei per a la diversitat afectiva, Montornès dona continuïtat a les accions empreses el 2014, quan es va convertir en el primer municipi català que va implementar la Llei per garantir drets de persones gais i lesbianes i per eradicar l’Homofòbia aprovada al Parlament de Catalunya. Durant els darrers dos anys el Ple municipal ha aprovat l’acord per la defensa i el foment de les llibertats i els drets de les persones LGTBI i s'ha habilitat un servei d'atenció integral a les víctimes de l’homofòbia i la transfòbia.

Arxivat a: Ajuntament, Igualtat
Façana de l'Ajuntament amb la bandera irisada en el dia de l'alliberament LGTBI
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona