CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Eli Gordón, de l’elit del karate al més alt de l’Skyrunning

Eli Gordón, de l’elit del karate al més alt de l’Skyrunning

05/04/2017

La montornesenca s'ha fet amb el títol de campiona nacional d’Skymarathon, el primer important de la temporada d’Skyrunning. Eli Gordón va ser la guanyadora diumenge de la Marató de Muntanya de Borriol.

Eli Gordón s’ha proclamat campiona de l’Skyrunning National Championship SkyMarathon de la ISF (Federació Internacional d’Skyrunning) al guanyar la Marató de Muntanya de Borriol celebrada el darrer cap de setmana. La cursa, de 42 quilòmetres amb 2.550 metres de desnivell positiu, és la segona prova de la Copa d’Espanya de Carreres de Muntanya FEDME.

L'esdeveniment comptava amb la participació de les figures més destacades del fons de muntanya, entre les quals hi havia Gemma Arenas, l’actual Campiona del món d’Ultra Skyrunning per la ISF.

La bona estratègia d’Eli Gordón li va permetre arribar amb més força a la darrera part de la competició i guanyar amb un temps de 4:53:24, quatre minuts per davant de la segona classificada, Gemma Arenas.

Sempre entre les millors

Eli Gordón ja acumula un llarg recorregut a l’elit de l’esport. Abans de començar a fer curses de muntanya, va competir a les files del Club Karate Montornès, entitat que la va veure créixer com a esportista. La seva perseverança la va conduir també a l'èxit. Un dels triomfs més destacats va ser a l’any 2006 quan es va proclamar campiona junior de kata a la Copa del Món de Confederacions. 

Arxivat a: Esports
Eli Gordón a l'arribada a la meta (Foto: MBO Marató de Muntanya de Borriol)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona