CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Eli Gordón, imbatible a l'Ultra Trail del Mont Blanc

Eli Gordón, imbatible a l'Ultra Trail del Mont Blanc

01/09/2017

La montornesenca ha tornat a fer història a l'obtenir la primera posició femenina a la cursa OCC de l'Ultra Trail del Mont Blanc, una carrera que travessa diversos pobles de muntanya de Suïssa i França.

La corredora de Montornès Eli Gordón ha celebrat aquest dijous el seu 31è aniversari amb una nova i important victòria. Gordón s'ha imposat a la cursa OCC de l'Ultra Trail del Mont Blanc i ha acabat primera en la classificació femenina i quaranta-unena en la general.

La carrera, amb un recorregut de 56.4 quilòmetres amb 3.463 metres de desnivell positiu, ha començat a Orsières (Suïssa) a les 8.14 h i ha culminat a Chamonix (França), on Gordón ha arribat 6 hores, 12 minuts i 16 segons després.

Seguint l'estratègia d'anteriors curses, Gordón ha augmentat el seu rendiment en els darrers 15 quilòmetres. Aquesta tàctica li ha permès avançar la sueca Emelie Forsberg, qui finalment ha estat segona amb un temps de 6:20:01.

L'OCC és una de les quatre proves individuals que ofereix l'Ultra Trail del Mont Blanc (juntament amb UTMB, CCC i TDS). L'organització també proposa una prova per equips (PTL). Totes cinc carreres acullen al voltant de 8.000 participants de 87 països diferents cada any i és per això que aquesta ultramarató s'ha convertit en una de les més prestigioses de tot Europa.

Al calaix més alt del podi

Aquest estiu la montornesenca ha afegit nous triomfs a la col·lecció, de la mà del seu equip Segurartic Catalana Occidente.

El 16 de juliol va guanyar, en categoria femenina, la mitja marató de la Saldes Xtrail. Eli Gordón també es va fer amb el podi femení de l'Ultra Catllaràs el 29 de juliol i es va proclamar la campiona femenina de la prova de 39 quilòmetres del Trail del Moixeró de Bagà el 13 d'agost.

Arxivat a: Esports
Eli Gordón, després de creuar la meta. Font: Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).
Eli Gordón amb la segona classificada femenina, Emelie Forsberg. Font: Segurartic Catalana Occidente.
La corredora Eli Gordón en un moment de l'OCC de l'Ultra Trail del Mont Blanc. Font: Salomon Running.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona