CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El PEC comença a treballar la relació escola-família

El PEC comença a treballar la relació escola-família

17/11/2014

El dissabte 22 es durà a terme la primera xerrada d’un cicle organitzat en el marc del Pla Educatiu de Montornès amb la família com a protagonista. La xerrada es titula “Límits des del respecte” i anirà a càrrec del pediatra i escriptor, Carlos González.

La relació família i escola és un dels eixos de treball del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) de Montornès elaborat amb la participació de persones, entitats i estaments relacionats amb l’educació.

La primera acció d’aquesta línia és un cicle de xerrades en què professionals de diversos àmbits tractaran qüestions d’interès per a les famílies enteses en un sentit ampli que no només inclou els pares i mares, sinó també tiets, avis, i totes les persones vinculades a l’entorn familiar.

Les relacions familiars i la salut, temes destacats

El contingut del cicle ha estat confeccionat a partir de les qüestions que més preocupen a les famílies.

La primera xerrada tindrà lloc el dissabte 22 de novembre, d’11 a 12.30 h, al gimnàs de l'escola Can Parera. La sessió es titula “Límits des del respecte” i anirà a càrrec del pediatra Carlos González, autor de llibres com “Mi niño no me come” i “Un regalo para toda la vida”.

El 20 de desembre, el dietista  i nutricionista Julio Basulto oferià una sessió, en aquest cas a la Sala Parroquial Sant Sadurní, dedicada a l’Alimentació infantil i els hàbits saludables. El cicle es tancarà el 24 de gener amb una xerrada de Rosa Ferrer de l’Associació de mestres Rosa Sensat, sobre “Com fer del temps amb els fills/es, temps de qualitat.”

Totes les sessions són gratuïtes i comptaran amb un servei de monitoratge per a infants a càrrec de l’Esplai Panda.

Arxivat a: Ciutadania, Educació
Imatge promocional del cicle

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona