CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Pla Estel fa les primeres passes

El Pla Estel fa les primeres passes

16/06/2014

Aquest dimecres, dia 18, s'ha organitzat una passejada fotogràfica entre les places del Poble i de Joan Miró per retratar els aspectes positius de l’espai públic que uneix aquests llocs del poble. L'activitat s'emmarca en el Pla Estel de Montornès.

La passejada fotogràfica del 18 de juny, que sortirà de la plaça del Poble a les 18.30 h, és una de les activitats que s’han proposat a l’entorn del Pla Estel de Montornès, un projecte a través del qual es treballa la remodelació i la recuperació de les places de Joan Miró, del Sorral i de la Pèrgola, i del carrer de la Llibertat.

El Pla Estel és una nova manera de mirar places i carrers que combina les necessitats i experiències del veïnat amb el treball dels tècnics. A més de l’observació i la participació, el pla pretén fomentar altres usos de l’espai públic que serveixin per potenciar activitats o serveis bàsics com ara les escoles o el comerç de proximitat. Tot plegat amb la mínima despesa.

Observació, fotos i comentaris sobre l'espai públic

Els primers a participar en el Pla Estel de Montornès han estat els alumnes de 3r, 4rt i 5è de primària de les escoles Sant Sadurní i Marinada. Amb dibuixos i comentaris escrits en un estel, han dit la seva opinió sobre les places on juguen i passen l’estona amb els amics.

Els estels dels escolars es faran volar aquest dimecres, a les places del Poble i de Joan Miró, coincidint amb la sortida i l’arribada dels participants a la passejada que, durant el recorregut, hauran fotografiat aquelles coses que més els agraden de l'espai públic.

Les fotos es recolliran i formaran part del treball que es du a terme a la primera fase del pla en què es combinen l’anàlisi tècnica i la visió del veïnat per elaborar la diagnosi dels espais públics a remodelar. En una segona fase es confeccionarà la proposta d’actuació.

Arxivat a: General
Alumnes de l'escola Marinada construeixen un estel per dir la seva opinió
Anunci de la passejada fotogràfica
Alumne de l'escola Sant Sadurní
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona