CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La plaça de Joan Miró llueix nou mural

La plaça de Joan Miró llueix nou mural

01/09/2015

L’Associació d’Art Venus ha enllestit aquests dies el disseny que van proposar en el marc del Pla Estel i que van aprovar veïns i entitats a l’abril. Les obres de remodelació de la plaça, incloses en el mateix projecte, començaran desprès de Festa Major.

Una desena de membres de l’Associació d’Art Venus s’han vist immersos, al llarg de vuit dies, en la pintada del nou mural de la plaça de Joan Miró. L’acció també ha inclòs el sanejament dels baixos.

L’obra final té 15 metres d’amplada i 20 metres d’alçada, i és una de les quatre propostes que Art Venus va presentar dins del projecte de millora de la plaça. L’elecció la van fer veïns i associacions municipals a l’abril.

L’actuació és una col·laboració de l’entitat amb l’Ajuntament i forma part del projecte de remodelació de la plaça de Joan Miró, inclosa en el Pla Estel.

Un espai escènic a l’aire lliure

Professionals del Pla Estel, amb les aportacions del veïnat, han acordat que les obres a la plaça la convertiran en un nou espai escènic.

D’aquesta manera, estarà dissenyada per a usos culturals tals com concerts, dansa o teatre. La plaça continuarà donant cabuda a la Dansa de la Batalla, un dels actes centrals de Festa Major, i a jocs infantils.

Altres novetats destacades són l’ampliació de l’espai escènic (que ocuparà part del carrer de Jacint Verdaguer), l’habilitació de grades i la connexió amb la plaça de Pau Picasso mitjançant l’eix cívic de vianants existent.

El començament de les obres està previst per desprès de la Festa Major.

Arxivat a: General, Via pública
Membres de l'Associació d'Art Venus treballant en la pintada del mural
.
Disseny de la plaça de Joan Miró, un cop remodelada
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona