CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Música: "La simfonia dels herois", amb DORIGEN

Música: "La simfonia dels herois", amb DORIGEN

Dia i hora: dissabte 11/05/2024 a les 20:00

Lloc: Teatre Margarida Xirgu (plaça de Margarida Xirgu, 3)

El grup DORIGEN torna a oferir el directe del disc "La simfonia dels herois" a Montornès, aquesta vegada amb més de 80 artistes a dalt de l'escenari.

Després de fer la preestrena del projecte La simfonia dels herois l'abril de 2023 a Montornès, el grup DORIGEN tornarà al Teatre Margarida Xirgu de Montornès l'11 de maig, a les 20 h, per reeditar el concert. Aquesta vegada la banda estarà acompanyada per l'Orquestra ARS MÈDICA del Col·legi de metges i el Cor Gregal dels Lluïsos de Gràcia, juntament amb pacients i artistes VIP convidats. En total seran més de 80 artistes sobre l'escenari.

La simfonia dels herois és una iniciativa liderada pel cap del servei de neurocirurgia de l'Hospital Universitari de Bellvitge, el doctor Andreu Gabarrós Canals, un reconegut especialista a nivell nacional i internacional en l'àmbit de la cirurgia cerebral amb més de 30 anys de trajectòria professional en l'assistència i la recerca.

A través del concert, es vol fer un reconeixement a l'esforç de superació dels pacients intervinguts d'un tumor cerebral. El grup ha escollit 9 pacients que eren músics, els ha compost una cançó i els ha convidat a participar-hi, adaptant cada peça a l’instrument que tocava el pacient. Per tancar el disc, ha triat la cançó coral Simfonia dels herois.

Amb aquesta iniciativa es vol posar en valor el vincle entre medicina, música i relació metge-pacient, amb un missatge solidari contundent per a totes les persones que pateixen o han patit algun tipus de lesió cerebral.

El projecte compta amb el suport de l'IDIBELL i de l'Institut Català d'Oncologia (ICO).

Pel que fa al grup DORIGEN, és una banda de rock alternatiu de Caldes de Montbui amb una trajectòria de més de 20 anys, en els que han guanyat el premi Sona UB/La Vanguàrdia (2006) i 2n lloc en els premis Carles Sabater com a millor tema en Català, amb la cançó “Cridem la nit” (2008).

L'espectacle té una durada aproximada de 100 minuts i està recomanat per a tots els públics.

Les entrades estan disponibles al web entrades.montornes.cat. El preu d'aquestes oscil·la entre els 7.5 i els 20 euros, en funció de les bonificacions aplicades.

Arxivat a: Cultural, Musical, Social, Sociocultural
Cartell de l'espectacle.
Cartell de l'espectacle.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona