CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > 29a Mitja Montornès - Montmeló - Vilanova - La Roca i cursa dels 6 km

29a Mitja Montornès - Montmeló - Vilanova - La Roca i cursa dels 6 km

Dia i hora: diumenge 14/04/2024 a les 10:00

Lloc: Sortida: Aparcament del CEM Les Vernedes

El Club Atletisme Montornès celebrarà una nova edició de la Mitja i la Cursa dels 6 km el diumenge 14 d'abril amb un límit de 1.500 dorsals entre ambdues proves.

Atletes d'arreu del territori tornaran a sumar-se a la Mitja Montornès - Montmeló - Vilanova - La Roca, que enguany arriba a la 29a edició, i a la cursa dels 6 km. Ambdues curses tindran lloc el 14 d'abril.

La Mitja mantindrà el recorregut pel nucli urbà de les quatre poblacions, amb sortida i arribada a l'aparcament del CEM Les Vernedes. Les dues proves començaran a les 10 h.

Per cada inscrit/a, Henkel donarà 1 euro a la Creu Roja de Granollers, i per cada fotografia a la carpa de la iniciativa Movimiento Piu n'afegirà un altre per a programes socials a la comarca.

Les persones que vulguin adquirir el seu dorsal per a la Mitja o la cursa dels 6 km poden adreçar-se al web de l’esdeveniment. El preu de la inscripció és de 18 euros per a esportistes federats/des i de 20 euros per als/les que no ho estan. El dorsal inclou un lot de productes Henkel i una samarreta tècnica. Enguany es recuperen serveis que l’any passat no hi havia, com l’espai lúdic per a infants, la zona de massatges i el menjar de pasta.

Des del 15 de gener es duen a terme els entrenaments per la igualtat que el Club Atletisme Montornès i la regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament organitzen per a dones i homes que vulguin córrer la cursa dels 6 km.

Les sessions tenen lloc els dimarts i els dijous de 17.30 a 18.30 h a les pistes municipals d'atletisme. Les inscripcions tenen un preu de 19 euros i inclouen el dorsal per a la cursa. Els formularis per apuntar-s’hi estan disponibles a les oficines del club i a diversos equipaments municipals.

Afectacions en el trànsit:

  • A partir de les 7 h, i fins a les 15 h, es tallarà la circulació de vehicles al c. del Gran Vial a l’altura de l’aparcament del CEM Les Vernedes.
  • A partir de les 9.30 h es tallaran progressivament totes les sortides de gual de les avingudes de Barcelona i d’Ernest Lluch. S’obriran a partir de les 11 h.
  • A partir de les 9.30 h es començaran a tallar les sortides de gual de l’av. de l’Onze de Setembre. Les que hi ha al tram entre l’av. de la Llibertat i la rotonda amb l’av. de Barcelona quedaran obertes a partir de les 11 h, mentre que les que es troben entre l’av. de la Llibertat i Vilanova del Vallès no ho seran fins a les 13 h.
  • A partir de les 9.30 h es tallaran progressivament totes les sortides de gual de l’av. de la Llibertat i seran accessibles a partir de les 11 h (només en casos d’emergència).
  • A partir de les 9.45 h es tallaran tots els carrers amb sortida a l’av. d’Ernest Lluch. Només el veïnat hi podrà accedir a partir de les 11 h.
  • A partir de les 9.45 h es tallaran tots els carrers amb sortida a les avingudes de Barcelona i de l’Onze de Setembre fins a les 11 h. A partir d’aquesta hora s’habilitarà la circulació de vehicles únicament en direcció a Martorelles al tram comprès entre l’av. de la Llibertat i l’av. de Barcelona i el que hi ha entre l’av. de la Llibertat i l’av. de Barcelona. El tram entre l’av. de la Llibertat i Vilanova del Vallès romandrà tancat en ambdós sentits fins a les 13 h.
  • La carretera BV-5001 (carretera de La Roca) romandrà tallada entre les 9.45 h i les 13 h.
  • L’av. del Riu Mogent quedarà tallada en sentit al centre des de les 9.45 h i fins a les 13 h. Per adreçar-se a l’ambulatori en cas d’emergència caldrà consultar-ho amb els i les agents de Policia Local que hi haurà a l’av. del Riu Mogent.

Amb tot, la Policia Local demana a la ciutadania que minimitzi l’ús del vehicle privat entre les 9.45 h i les 13 h.

 

Arxivat a: Esportiva
Cartell de l'activitat.
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona