CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > 14a Mini Marató Solidària

14a Mini Marató Solidària

Dia i hora: dissabte 13/04/2024 a les 17:00

Lloc: Plaça de Pau Picasso

El Club Atletisme Montornès celebrarà la 14a edició de la cursa infantil de la Mitja el 13 d’abril a la plaça de Pau Picasso. Com a novetat, l’organització de la prova ha establert la categoria Diversitat amb la col·laboració de l’associació Divermon.

Un dia abans de la 29a Mitja Marató Montornès - Montmeló - Vilanova - La Roca, el 13 d’abril, els i les atletes més petits/es seran els protagonistes a la Mini Marató Solidària.

La prova, adreçada a nens i nenes de 4 a 13 anys, arriba a la 14 edició. A partir de les 17 h, la plaça de Pau Picasso serà el punt de sortida i arribada d’un circuit que tindrà distàncies que oscil·laran entre els 200 i els 1.200 metres, segons les categories.

Com a novetat, l’organització ha establert una nova categoria de Diversitat amb la col·laboració de l’associació local Divermon, amb l’objectiu de garantir que tothom pugui participar en la cursa. Per garantir un ambient inclusiu i evitar pertorbar la concentració dels corredors i corredores, durant la cursa se substituiran els aplaudiments sonors i els ànims verbals per moviments amb les mans.

Les inscripcions ja estan obertes al web de la Mitja Montornès per 4 euros. També se’n poden comprar als següents punts:

  • Montornès del Vallès: Sabateria El Gato con Botas.
  • Vilanova del Vallès: Pavelló municipal d’esports.
  • Montmeló: Pavelló municipal d’esports.
  • La Roca del Vallès: Paperots.

Com és habitual, es destinaran els beneficis a projectes socials de la Creu Roja a la comarca. Els i les participants rebran una motxilla ECO i obsequis d'empreses col·laboradores. A més, hi haurà premis per a les tres primeres persones classificades de cada categoria.

 

Arxivat a: Esportiva
Cartell de l'activitat.
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona