CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Teatre familiar: "Demèter", amb Agrupación Señor Serrano

Teatre familiar: "Demèter", amb Agrupación Señor Serrano

Dia i hora: dissabte 11/02/2023 a les 18:00

Lloc: Teatre Margarida Xirgu (plaça de Margarida Xirgu, 3)

Sense persones adultes a la sala, els infants descobriran la història de la deessa Demèter amb figuretes Lego per abordar el tema del canvi climàtic des d’una perspectiva crítica.

La mitologia i el medi ambient són els protagonistes a la primera proposta de teatre familiar del programa Montornès Aixeca el Teló del primer semestre de l'any.

El dissabte 11 de febrer, a les 18 h, l'Agrupació Señor Serrano representarà l'obra Demèter, una proposta per recrear la història de la deessa amb figuretes Lego mentre es tracta el tema del canvi climàtic.

Sinopsi: "Demèter equilibra la natura pel bé de tots. Un dia el rei Erisícton construeix una gran taula on poder convidar tots els membres de la comunitat. Per fer-ho, talla una alzina protegida per Demèter i desencadena la ira de la deessa. Sabem que els recursos naturals són finits, però què justifica i què no l’explotació d’aquests? La tercera peça d’Olympus Kids té com a protagonistes a Demèter, Erisícton, els boscos d’alzines, la desforestació de Rapa Nui, les botigues de roba low-cost, els telèfons mòbils i l’extermini d’animals per fer les hamburgueses del súper".

L'espectacle té una durada aproximada de 50 minuts i està adreçat a infants que tinguin entre 7 i 11 anys. El públic adult esperarà fora de la sala.

Les entrades estan disponibles al web entrades.montornes.cat. N'hi ha des de 3 € i fins als 4 €, en funció de les bonificacions aplicades.

Durant l'obra, el Departament de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament i el Moviment d'Esplai del Vallès (MEV) promouran un servei gratuït d'acollida d'infants de 3 a 12 anys.

Arxivat a: Cultural, Infantil, Lúdica, Pedagògica, Sociocultural
Un moment de "Demeter".
Un moment de "Demeter".

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona