CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Teatre: "El sopar dels idiotes", de Vania Produccions

Teatre: "El sopar dels idiotes", de Vania Produccions

Dia i hora: dissabte 08/10/2022 a les 20:30

La programació Montornès Aixeca el Teló del darrer trimestre de l'any arrenca amb la representació d'un dels clàssics de l'humor més escenificats arreu del món.

Més de 20 anys després de la seva estrena a Catalunya, la companyia Vania Produccions torna a protagonitzar una nova versió d'El sopar dels idiotes, obra del francès Francis Veber.

L'espectacle donarà el tret de sortida a la programació Montornès Aixeca el Teló del darrer trimestre de 2022 el 8 d'octubre al Teatre Margarida Xirgu.

"Un grup d'amics organitzen periòdicament un 'sopar dels idiotes' en què conviden persones aparentment estúpides per pura diversió. L'experiència s'estronca el dia que un dels amics pateix un atac de lumbàlgia i s'enfronta cara a cara amb les vivències i les reflexions personals del més idiota, per acabar-se adonant que ell també forma part d'aquesta raça."

L'obra té una durada aproximada de 90 minuts i està recomanada per a persones a partir de 12 anys.

Les entrades estan disponibles al web entrades.montornes.cat. N'hi ha  des de 9 € i fins als 24 €, en funció de les bonificacions aplicades.

Servei gratuït d'acollida d'infants

Durant l'espectacle, el Departament de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament i el Moviment d'Esplai del Vallès (MEV) promouen un servei gratuït d'acollida d'infants majors de 3 anys.

Per sol·licitar-lo cal enviar un correu electrònic a l'adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé trucar al 93 572 17 19 (de dilluns a divendres entre les 15 i les 20 h) abans del dijous 6 d’octubre. Haureu d'indicar el nom i cognoms de la persona adulta, telèfon mòbil de contacte, nom i nombre d'infants i edats, i indicar si tenen alguna necessitat especial que calgui tenir en compte.

 

Arxivat a: Cultural
Cartell de l'espectacle.
Cartell de l'espectacle.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona