CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Sant Jordi a la plaça de Pau Picasso

Sant Jordi a la plaça de Pau Picasso

Dia i hora: divendres 23/04/2021 a les 16:00

A banda de les habituals paradetes de llibres i roses, les persones que s'acostin a la plaça podran visitar l'exposició "Quan parles fas màgia" del Voluntariat per la Llengua i participar en un joc de pistes de la Penya Els Bartomeus.

Seguint totes les mesures sanitàries, la plaça de Pau Picasso tornarà a acollir part de l'activitat cultural de Sant Jordi enguany, després que l'any passat les restriccions per la Covid-19 no en permetessin la celebració.

A més de les paradetes de llibres i roses d'entitats i establiments comercials, l’Oficina de Català de Montornès hi instal·larà l’exposició sobre el Voluntariat per la Llengua Quan parles fas màgia. Qui vulgui podrà participar en un joc de preguntes i la persona que n’encerti més optarà a un premi.

També, al mateix espai, la Penya Els Bartomeus oferirà un joc de pistes anomenat Busquem la llegenda perduda de Sant Jordi.

A banda de les llibreries i les associacions, l'Arxiu Històric Municipal disposarà d'una paradeta amb els llibres publicats fins al moment. Entre ells hi ha els exemplars de la col·leció Premi Montornès de recerca històrica, el llibre Montornès a la vista i els opuscles de les tertúlies de memòria històrica El temps retrobat.

Per garantir el bon funcionament de l’activitat, les persones que s’hi apropin hauran de seguir el sentit del circuit marcat, respectar el torn sense provocar aglomeracions, mantenir la distància de seguretat, utilitzar el gel hidroalcohòlic a cada parada i dur la mascareta en tot moment.

La festa dels llibres continua a Can Xerracan!

En aquesta ocasió, la Marató de contes de la Biblioteca tindrà lloc a partir de les 17 h al pati de Can Xerracan, amb aforament limitat i reserva prèvia al web entrades.montornes.cat

Tot seguit, la companyia Comando Impro representarà l’espectacle Operació L.L.I.B.R.E, en què els actors i actrius s’inventaran històries a partir dels llibres que les persones assistents portin en aquell moment.

 

Arxivat a: Cultural, Sociocultural
imatge: Pablo Valerio
imatge: Pablo Valerio

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona