CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Xerrada virtual: "Ciutats cooperatives. Esbossos d'una altra economia urbana"

Xerrada virtual: "Ciutats cooperatives. Esbossos d'una altra economia urbana"

Dia i hora: dijous 05/11/2020 a les 11:00

Les activitats de la 3a Fira de l'Economia Social i Solidària de Montornès començaran amb una conferència a càrrec del sociòleg i cooperativista Ivan Miró. L'expert parlarà de les possibilitats del model cooperatiu i del caràcter democràtic d'aquest.

Ordinadors, tauletes i mòbils preparats... perquè comença la 3a Fira de l'Economia Social i Solidària de Montornès, enguany virtual!

El sociòleg, activista i cooperativista de la llibreria La Ciutat Invisible i del projecte La Comunal, Ivan Miró, donarà el tret de sortida a les propostes, organitzades per l'Ajuntament i l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental.

Ho farà amb una xerrada titulada Ciutats cooperatives. Esbossos d'una altra economia urbana. A la trobada, Miró parlarà dels valors de l'Economia Social i Solidària i repassarà alguns exemples d'experiències d'altres ciutats cooperatives. L'expert també analitzarà les potencialitats de Montornès com a municipi cooperatiu.

L'activitat es desenvoluparà a través de la plataforma Zoom i es retransmetrà pel canal de YouTube de l'Ajuntament de Montornès. Per inscriure's cal omplir el formulari que trobareu a l'enllaç adjunt. 

Arxivat a: Comercial, Formativa, Informativa
Cartell de la 3a Fira de l'Economia Social i Solidària de Montornès
Cartell de la 3a Fira de l'Economia Social i Solidària de Montornès

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona